Say Cheese!

Mun Single Lady -viikko huipentui tänään juustoövereihin hyvien tyyppien kanssa. Mies ja laps on olleet keskiviikosta saakka reissussa, ja mä olen elänyt villiä sinkkuelämää: syönyt aamiaista sohvalla, käynyt töiden jälkeen teatterissa ja torkuttanut joka aamu tunnin verran. Tänään vedettiin yliannostus juustoja ja tajuttiin taas miten mukavaa porukalla syöminen on.

Syötiin siis fondueta. Ja raclettea. Ja vähän juustoja ihan siinä sivussakin.

Juotiin ihania viinejä (no okei, muut joi). Syötiin lisää juustoa. Pyörittiin sohvalla mahojemme kanssa ja voivoteltiin ähkyä. Ja otettiin vielä vähän lisää. Suunniteltiin, että koska ja missä seurapiiri kokoontuu seuraavan kerran (meillä, ohjelmassa syömisen lisäksi mm. kirjahyllyjen aakkostamista ja muuttolaatikoiden purkamista). Ja napsittiin vielä pari palaa chorizoa. Ja hiukan oliiveja. Ja pari palaa leipää. Niin ja olihan siinä vielä juustoakin..

Halailin ja pussailin vauvakollegaa, kun mun oma vauva tulee kotiin vasta huomenna ja hiukan jo ikävä kaihertaa mieltä. Vaikka on ihana olla yksin kotona, mennä nukkumaan ja herätä juuri silloin kun itse haluaa, syödä kulhollinen guacamolea yksin, olla välittämättä siitä onko vessanovi auki vai kiinni ja katsoa Satuhäitä ilman kenenkään napinaa, on myös ihana tietää, että oma perhe palaa huomenna ja saa taas pussailla kummatkin puhki.

Huomaamattani osallistuin myös Lilyn denimhaasteeseen: mulla oli tänään mustat farkut jalassa! Ja kuulkaa ahdisti niin maan perkeleesti. Ens viikolla palaan ruotuun ja hautaan housut muuttolaatikon alimmaiseksi.

Sitä ennen käperryn nyt omalle sohvalle hetkeksi, mussutan vielä parit dominot ja olen (hiukan yllättäenkin) salaa hyvilläni siitä, ettei mun tälläkään kertaa tarvinnut jatkaa baariin, eikä aamulla särje päätä lainkaan niin paljon kuin muilla. <3

8 comments

 1. heitteri (Ei varmistettu)

  vihaan wannabe elitistejä

  1. Nāiádes

   vihaan yhdys sanoja

  2. Emmi Nuorgam

   Täh? 😀

 2. heitteri (Ei varmistettu)

  hyvin koitit kyllä pätee mutta tuo ei ole yhdyssana 🙂

  1. Nāiádes

   Niin, ei kai se virallisesti olekaan, mutta väliviiva siitä silti puuttuu. Ja noin kirjoitustaidollisesti puutteelliseen kommenttiin oli erittäin vaikea vastustaa kiusausta!

 3. kikkeliskokkelis (Ei varmistettu)

  Kyllä nää taitaa olla ihan legitiimejä elitistejä, eikä mitään wannabeita…

  1. Emmi Nuorgam

   No se on enemmän totta.

  2. heitteri (Ei varmistettu)

   ei, kyseessä on juuri nimenomaan wannabe 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *