Maanantai

Ensimmäinen maanantai sitten joulukuun 2012, kun tuntuu tältä.

Ja tältä.

Sanomattakin lienee selvää, että hoidosta palannut lapsi heitteli eilen illalla iltapuurot pitkin seiniä, nukahti puoli kahdeksalta, heräili yöllä noin 1300 kertaa ja lopullisesti noustiin ylös kello 6.20. Aamupuuron kohtalo oli kutakuinkin sama kuin iltapuuron. Lapsi sai kauheet raivarit kun lähdin töihin. Töihin tullessa nukahdin bussiin ja ajoin pari pysäkkiä liian pitkälle. Kävelin puolisen kilometriä töihin huilaten parinkymmenen askeleen välein. Liitoskivut diggas. Join kylmää kahvia. Nyt särkee päätä ja harmittaa jo valmiiksi, kun kukaan ei ole nukkunut viime yönä ja illasta odotettavissa ihan kauhea.

Mutta hei:

 

EDIT: 5 minuuttia sen jälkeen, kun kirjoitin tän tekstin, törmäsin Sami Sillanpään kolmuniin ”Johda sinä itseäsi”. Touché.

1 comment

  1. Sensei

    Olipas ajatuksia herättävä kolumni. Lähden siis kiitollisena viime yön 2500 herätyksestä huolimatta tuonne -20 asteen pakkaseen vaunulenkille 😀

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *