Äiti koneella

Toivottavasti ihan kaikki ei kilju siellä koneiden ääressä WANHA! kun jaan tämän, mutta musta tää on vaan niin kovin osuva.

Kohtaus siis Ylen Siskonpeti -sketsisarjasta – sellainen huumorisarja, jolle jopa mä nauran, vaikka normaalisti kaikki kummelit ja pulkkiset vaan laukaisee mun haukotusrefleksit. Sitäpaitsi mä oon salaa hiukan ihastunut Pirjo Heikkilään, joka myös näyttelee kyseisessä sarjassa..

Että ihanan seesteistä ja pullantuoksuista torstaita vaan kaikille! Mäkin tästä lähden jollekin ihanalle herkkulounaalle. <3

17 comments

 1. Rosanna

  Tää on kyllä ihan huippu!! :DD

 2. KaHeVi

  Myös täällä yksi ilmoittautuu joka tykkää Siskonpedistä! Ja tuo sketsi on iha huippu! =D

 3. annakarin

  Yritin myös julkaista tätä aikaisemmin. Pakko katsoa tää uudelleen, että raivo laantuu. Mun ”julkaisen nopeasti vaan tämän videon ja meen sit lapsen kaa leikkimään” ei todellakaan onnistunut. Huh huh.. 😀

  1. Emmi Nuorgam

   😀 Voi ei! Mä tässä vaan tehokkaasti teen töitä mun tosi inspiroivasti sisustetussa toimistossa, kuunnellen tietysti ihanaa melodista taustamusiikkia ja ihan kohta lähden niiden parhaustyökavereiden kanssa ekologisesti ja eettisesti kestävälle lounaalle, napaten kotimatkalla mukaan kenties chai-latten ja jonkun Reilun kaupan kaurakeksin..

   1. Emmi Nuorgam

    HAHA LOL! Mulla ei ole lompakko mukana. Onneksi parhaustyökaveri tarjos lounaan, mutta nyt jäi kyllä lattet ostamatta. 😀

    1. annakarin

     Elämän pieniä säästöjä. Raha ei tee onnelliseksi. Asenne ratkaisee! Parhautta on parhaustyökaverit.

     (Pst! Ota kaverin (tai vastaantulijan) latesta kuva ja pistä se instagramiin, onko sillä niin väliä kenen se latte on…)

     1. Rosanna

      Hahahah ei hitsi kun repesin ääneen täällä atkluokassa tolle Annakarinin loppulausahdukselle! 😀 (Okei, nyt mä jatkan niitä hommia ihan oikeesti)

    2. Ella F.

     Voi apua Emmi, tässä kohdassa mä jo tirskahdin ääneen 😀 Sullakin vois olla oma sketsisarja.

 4. hiluvitkutin

  No, sitten kun dementia iskee ittelle niin voi uskotella vanhoja lukemalla että nii näihän se meni. 😀

 5. Nii

  Nauroin ääneen :D:D:D En kestä! Varsinkaan tuota miestä. Koska mullakin saattaa olla just tuollainen öljykäsinen puuhapete kotona.♥

 6. Ella F.

  Tää on aivan paras! Mä tykkään kans Siskonpedistä, vaikka kulun juuri niihin ihmisiin, jotka joutuivat Kummelia katsomaan peritamperelaisessa seurassa, ja pyytämään, että tamperelaisnatiivi selittäisi aina, että mille kohdalle pitäisi nauraa ja miksi. 

  Vähän tuli mieleen kyllä se vanha totuuskin, että it´s so funny because it´s true 😀

 7. Kristaliina

  Tsihihihi, mä näin tän jaettuna Facebookissa useasti, mutta vasta nyt katsoin 😀 😀 😀 Meillä ei taaskaan ole telkkaria kytkettynä, joten koko Siskonpeti on multa mennyt ohi (sarjan nimen oon kuullut kyllä Facebookissa lukemattomia kertoja) – mutta näyttää siltä, että naurattaisi minuakin! Mulla kans on Kummeli-antipatioita, mutta esim. Smack the Pony -tyyppisistä oon tykännyt. Ja olihan kai Suomessakin joitain vuosia sitten se joku muukin ”naiskomediasarja”; en kyllä muista nimeä millään… Vai onko tämä Siskonpeti naisten tekemää komediaa? Nimestä vaan niin päättelin 🙂

  Mä alan nyt keitellä kahvia ja selata naistenlehtiä, kun lapsi nukahti tyytyväisenä päiväunilleen <3 (Totuus: aion istua kalsareissa tässä koneella ja jumittaa ja toivoa, että itkuhälyttimestä ei kuullu inahdustakaan ennen kuin Joel tulee töistä. Kahviosuus on totta. Ja sen keitän sumeilematta tolla Nescafe:n riistoekokatastrofikapselikeittimellä :D)

  1. lottisss (Ei varmistettu)

   Et sä tarviikaa telkkaria! Mee Areenaan. 🙂

   1. Kristaliina

    No niinpäs tietysti – klik klik meen heti! 🙂

 8. LauraEm.

  Pakko sanoo että tää ON hyvä (niinku koko sarja musta pääosin muutenkin) 😀 Ja oikestaan tässä on myös se syy miks mä kirjotan blogiin myös niitä paskafiiliksiä, jos kirjottasin vaan positiivisesti niin aattelisin muiden kuvittelevan mun vaan feikkaavan ja aattelevan että ”oikeesti ei oo tollasta ihanaa elämää ja kivoja tapahtumia, kunhan kirjottelee”, ni parempi heittää ne kiukutkin mukaan.

  1. Amma

   Eipä. Siks mäki oon just tällanen nurisija ja pyllyilijä, enkä yhtään osaa olla semmonen ”kaikki on niin vaaleenpunasta ja kultsipuppeli lääpyn lääpyn”.

 9. Amma

  Mä jäin koukkuun siskonpetiin kun näin sen seksi-jakson ja nauraa räkätin niin että laps heräs yöuniltaan. Hupsii..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *