Blogihaaste: kodin rumistus

Ehdin jo surkutella, että en pysty ollenkaan osallistumaan Puutalobabyn reikäpäiseen pyykkitelinehaasteeseen, kun meillä pyykkitelinettä ei ole kaivettu esiin kuivausrummun tulon jälkeen – ja jos musta on kiinni, niin ei kaivetakaan! Lakanat, pikkuhousut, neuletakit ja farkut; kaikki pyörii siellä sulassa sovussa pesuohjelapuista sen kummempia piittaamatta. Tänään kuitenkin tajusin, että vaikka pyykkitelinettä ei ole, niin kyllähän meiltä pyykkitelineen lähisukulainen löytyy silti!

Tadaa! Aivan sairaan kaunis arkiasetelma: pölynimuri sitä meidän keskilattiaimurointia varten on jatkuvasti saatavilla, kun sitä ei välillä edes yritä piilottaa siivouskaappiin.

Mies myös eilen ilmoitti, että imuri aikoo pysyäkin sohvan alla niin kauan kun imurointi on hänen vastuullaan. Mitäpä minä siihen sitten voin sanoa? Että imuroin sitten itse? Niin paljon se imuri ei (ainakaan toistaiseksi) mua häiritse, että höynähtäisin vanhanaikaiseen. Joten olkoon tämä nyt sitten se meidän conversation piece, joka jokaisesta kodista pitää löytyä!

7 comments

 1. Anna-Reetta

  Mulla toi ei edellisessä kämpässä mahtunut siivouskaappiin niin se oli sit välillä keittiössä ja välillä eteisessä…

 2. Silkkitassu

  Meidän keltainen huristin löytyy nyt eteisestä. Ollut siinä jo kohta viikon liikkumatta. 🙂

 3. Ella F.

  Aaaah! Meilläkin niin paljon tavanomaisemman tyylikäs on tuo pölynimuri kuivaushäkkyrään verrattuna! Onkos tuo teidän oikein soinnutettu muuhun kalustoon, kun on noin hillityn hopeanharmaa? Meillä pölynimaisin toimii näppärästi korostuvärisenä katseenvangitsijana, kun on viehkeän punainen.

  1. Emmi Nuorgam

   Ei, tää kyseinen yksilö on meillä ns. sukuun naitu. Mutta siis pakko myöntää, että eilen ohikiitävän hetken ajan pohdin, että oliskohan olemassa esimerkiks pinkkejä tai vihreitä pölynimureita..

   1. Ella F.

    On on! Sä ehdit vielä sisustaa ennen uuden tulokkaan saapumista. Se kun takuulla ensimmäiseksi heittää kriittisen silmäyksen juuri olohuoneen sisustukseen 😉

   2. Anna-Reetta

    Ainakin rikkaimureita on! Mulla yks limenvihreä! 😀

    1. Emmi Nuorgam

     Meilläkin on vihreä rikkaimuri! Mut sehän on keittiön tarpeellisin kodinkone, ei sitä lasketa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *