Testissä perhepeti

Viime yönä joskus neljän ja viiden välillä kyllästyin könöttämään lapsen pinnasängyn vieressä, nappasin nyyhkyttävän tytön kainaloon ja kannoin meidän sänkyyn. Kun joka tapauksessa kukaan ei nukkunut ja lapsi havahtui aina kun koitin lopettaa silittämisen, ajattelin että on ihan sama jatkaa silittämistä makuuasennossa. Koitti siis meidän perheen Suuri Perhepetitesti!

Testitilanteessa suoritettiin seuraavat asennot: H Is for Hell, Booby Trap, The Dog House, The Neck Scarf, The Roundhouse Kick, I’m Not Speaking to You ja The Stalker. Testitilanne kesti noin 04.30-07.30 välisen ajan, josta päähenkilö nukkui noin 1,5h, koehenkilö ”äiti” noin 1h ja koehenkilö ”isä” noin 3h (toisessa huoneessa).

Perhepetitestin tulokset:

+ ”Äidillä” oli hetkellinen hyvä mieli, kun päähenkilö nukahti kiivettyään ”äidin” päälle ja tuhistessaan siinä naamaa vasten.

+ Päähenkilön ensimmäiset sanat aamulla olivat ”tööt tööt”. Sanoja ryyditettiin painamalla ”äidin” nenää.

– ”Äiti” heräsi tunnin mittaisten uniensa aikana noin kuudesti siihen, että päähenkilö monotti täysillä silmäkulmaan/poskeen/ohimoon/takaraivoon.

– ”Äiti heräsi myös joka kerta kun päähenkilöstä pääsi jokin ääni, hän liikutti kättään tai käänsi kylkeään.

– Ainoastaan ”isä” nukkui testin ajan kuin pieni possu.

– Koko testiryhmä oli entistä väsyneempi testin päätteeksi.

Johtopäätös: Perhe pyrkii palaamaan normaaliin nukkumajärjestykseen niin pian kuin vaan suinkin mahdollista.

4 comments

 1. murina

  Joo, ei toi kaikille sovi, enkä kyllä enää vaihtaisi takasin tohon, nyt kun oon saanu sängyn vallattua takasin itselleni (ainiin, nukkuu se mieskin siellä, mut se on nukkuessaan ihan hiljaa ja paikallaan, niin ei sitä huomaa) 

  Mutta on siinä sekin puoli, että kun tota testiä jatkaa useamman viikon, niin joko siihen tottuu tai sitten kaikki on vaan ihan koomassa ja nukkuu sen takia häiriintymättä 😀 

  1. Emmi Nuorgam

   Mä toivon ettei mun tarvi totutella ja voin keskittyä nukkuun huonosti ihan vaan vessataukojen takia. 😀

 2. possu

  Sullaa on onneksi lyhyet hiukset. Mun hiukset oli letillä yön ajan ja kerran testaaja pujotti unissaan pienet varpaat letin sekaan ja sitten hän juoksi…

  1. Emmi Nuorgam

   Aijaijaijai..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *