Arkikuva 1

Koska aina olen vähän jälkijunassa näiden haasteiden kanssa, enkä edelleenkään osaa käyttää Instagramia muuhun kuin kuvien muokkaukseen, sain arkikuvahaasteen fb:ssa vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan (ja muut kootut latteudet) – arkikuva numero uno, olkaa hyvät!

Kuvassa voitte nähdä aamupäiväunilla olevan harvinaislaatuisen valko-harmaan valaan (lat. tuscastus rascauteens), joka on rakentanut pesänsä meidän parvekkeelle.

Ja koska käsittääkseni tässä pitää haastaa joku viaton sivullinen mukaan, niin ensimmäinen uhri olkoon Ella F!

EDIT: Kuvan ottamisen jälkeen mies lähti hakemaan Hildaa hoidosta. Ajattelin äsken nousta ja käydä sisällä, mutta miespä onkin leikkisästi lukinnut mut tänne! Kuulemma ihan vahingossa.. No, onneks Hilda on ollut tädillä yökylässä, eikä esimerkiksi Kaskisten mummilassa. Nim. Pitäisköhän tota parvekkeen ovenkahvaa vähän kiristää?

2 comments

  1. annakarin

    Mä oon kyllä tosi kateellinen tosta parvekkeen sisustuksesta. Jumaliuta kun en itse saa aikaiseksi! Onneksi pistät näitä kuvia tasaisen tappavaan tahtiin, niin munkin on ehkä pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä tolle betoniloukulle jotain (kohta).

    1. Emmi Nuorgam

      No mutta toisaalta – nyt on vasta huhtikuu, voit ihan hyvin lykätä sitä siihen saakka, et ens kuun lopulla voit laittaa suoraan kesäkukat! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *