Arkikuva 5

Ääh, viimeinen kuva! Siskonmakkarasoppaa ja kauppalapun tekemistä miehelle. Olin kirjoittanut esim. ”hedelmiä (omenoita on ei)”, varmaan helpotti se lappu kovasti!

Näiden lisäksi oon ehtinyt lähinnä pitää bebeä sylissä ja istua tissi suussa noin 2500h. Hampaita en ole pessyt tai tukkaa kammannut – tai syönyt soppalounaan jälkeen, mutta hei, niitä ehtii tehdä sitten joskus kun bebet muuttaa pois kotoa.

Tätä kirjoitan vessanpöntöllä (kansi tosin on kiinni ja housutkin jalassa) kun muistin haasteen kesken hoitopöydän järjestämisen, jonka muistin kesken kuivausrummun tyhjentämisen (pyykit kuivattu torstaina), jonka muistin kesken puutarhaohjelman katsomisen jne.

Pitäs varmaan mennä syömään jotakin.

11 comments

 1. murina

  Äkkiä sitä oppii itsekin syömään samalla kun imettää 😉 Tollaset tosi sekavat kauppalaput on ihan parhaita, paitsi tietenkin jos itse on siellä kaupassa…   

 2. Anna-Reetta

  Huomaa että oot vähän väsynyt kun kirjoittelet että olet istunut tissi suussa 😀

  1. paulahelena

   hih, mäkin naurahdin tälle 🙂

  2. Emmi Nuorgam

   Miten voitte olla varmoja, että se tissi ei oo mun suussa? 😉

   1. Anna-Reetta

    Hah! Totta. Kysymys kuuluukin sitten että kenen tissi.. ;D So far en ole ainakaan itse onnistunut saamaan omaani yltämään suuhuni. Vaikka omistankin aikamoiset megaboobsit.

 3. Marle (Ei varmistettu)

  Just synnyttäneet äidin sekavuus on niin liikkeistä ♡ Onnea koko perheelle!

 4. Marle (Ei varmistettu)

  Siis just synnyttäneen äidin sekavuus on niin liikkistä, huh heijaa autocorrect 😉

 5. Vierailija (Ei varmistettu)

  Hah, tuli mieleen kun just synnytyksen jälkeen menin kauppaan ostoslistan kanssa. Listassa oli kolme asiaa, kaksi niistä listasta huolimatta unohdin 😀 Ja ihana jotenkin kun jaksat yrittää imetystä huonoista kokemuksista huolimatta. Toivottavasti sujuu tällä kertaa, ja jos ei niin ole itsellesi lempeä ja lopeta. 🙂

 6. Bjuuti

  Hei, sä imetät sittenkin? Tästä tahtoo kuulla lisää 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   No siis joo. Ainakin toistaiseksi. Kakkonen on tissimiehiä ja osas heti alusta saakka ottaa kunnolla tissistä kiinni, eikä se ole ollut yhtään niin hankalaa/kipeää kun viimeks. Toistaiseksi ei ole tarvinnut kertaakaan korviketta, yhden yösyötön on iskä viimeistellyt pumpatulla rintamaidolla. Eli siis so far so good, mutta en nyt vielä ala juhlia onnistumista! Katsotaan, että kuinka tän käy sit kun mies joutuu meneen takaisin töihin, on sen verran aikaa vievää puuhaa toi syöminen ainakin vielä. Mut voihan olla, että se tässä tulevien viikkojen aikana tosta vähän nopeutuukin! 🙂

 7. Janica B. (Ei varmistettu)

  Mäkin uumoilin tota imetysasiaa, kun oli taannoin niin hyvä keskustelu aiheesta. Mutta kiva, jos olet saanut myös tuollaisen onnistuneen imetyskokemuksen, jatkoitte sitten millä ruokintametodilla tahansa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *