Etsi kuvasta..

Tissille (jälleen kerran) nukahtanut vauva..

Hiekkalaatikolla seikkaileva taapero..

Vatsanväänne vauvan orastava hymy..

Näiden lisäksi olen tänään pessyt hampaat, käynyt suihkussa ja syönyt parvekkeella jätskin. Huomenna aattelin jo lähteä ulos asunnosta! Jos siis hymypoika ei tulevana yönä valvo esim. 02.30-06.30 välistä aikaa (täysin hypoteettinen tilanne – not!).

Edellisessä postauksessa sivuttiinkin jo tissejä, mutta siis kyllä, päädyin nyt kuitenkin aiemmasta uhoamisesta huolimatta kokeilemaan imettämistä. Ja onneksi kokeilin, koska tämä beibi tuntuu olevan tissimiehiä ja ainakin toistaiseksi homma sujuu ihan mukavasti. Aika työlästähän se välillä on, kun toinen vaan haluaisi hengailla rinnalla ja taapero yrittää istua samanaikaisesti vauvan päälle ja tulla äidin syliin. Tai öisin, kun haluaisin nukkua ja beibi lähinnä lutkutella maitoa tai nuoleskella tissiä (ekat ”vttu se tissi on siinä sun naaman edessä, tee jotain!!” kaikui viime yönä), mutta näillä mennään niin kauan kun jaksetaan. Edelleenkään en ole päättänyt mitään ”imetän näin ja näin kauan” -asioita, vaan teen just niin kun hyvältä tuntuu. Tätä kestää ehkä kaksi viikkoa tai kaksi kuukautta, mutta turha siitä on paineita ottaa.

Täällä ollaan vaan ja hengaillaan.

4 comments

 1. Annennee

  Tuli muuten mieleen et tarviit varmaan myös mun meilin sitä taste of helsinki-juttua varten… Eli siis ansku_bansku90 at hotmail.com

  1. Emmi Nuorgam

   Kiitos! Palaan tähän maanantaina kun pari juttua selviää. 🙂

   1. Annennee

    Jee, kiva! 🙂 Mä odottelen jos vesi kielellä ja VANNON lopettavani tipattoman viimeistään tuohon päivään mennessä… Syitä on kaksi, 1. että saan sanaakaan suustani ja 2. onhan sen nyt oltava jonkin sortin rikos maistella mahtavia ruokia ilman kuplivaa!

 2. nasu86

  oikein 🙂 ei kannata ottaa paineita! nautit vaan yhdessä olosta <3 itsellä 6kk ikäinen jässikkä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *