Operaatio: kesätukka

Tänään Se alkoi! Nimittäin mun kuparinvärisen kesätukan tekeminen. Sain istua kolme tuntia juoruamassa ihan rauhassa, ilman ainuttakaan imuoteongelmaa tai ohivuotanutta vaippaa ja miettiä, millasta olisi olla Sirpa Selänne.

Oikeaoppisesti tosi paska ennen -kuva: aamutakki, vaippapaketti ja silmäpussit samassa kuvassa. Jälkeen -kuvassa on sentäs poskipunaa ja huulikiiltoakin!

Tuli kyllä todella tarpeeseen pieni breikki lapsosista. Ja hieno tukkakin, vaikka pesupaikalla Saara totesi ”apua, miltäköhän tää nyt näyttää..”. Toi on muuten sellainen laini, jota harvemmin toivoo kampaajan suusta kuulevansa. Samaan sarjaan menee kaikki, jotka alkaa sanoilla ”oho” tai ”kuule..”. Lopputulos oli jo joltain osin yllättävän lähellä sitä mitä haetaan, vaikka alla on taas neljä vuotta mustalla värjäämistä ja vasta yks värinpoisto. Seuraavalla kerralla etu- ja alaosan tummat alueetkin on kuulemma kuin muisto vaan!

Mieskin noteeras uuden tukan ja yltyi oikein kehumaan, vaikka kuulemma punapäiset naiset ei ole vaimomatskua. Ja koska se harvoin osaa lopettaa ajoissa, jatkoi vielä mun jo vaihdettua kotivaatteisiin: ”hassua, kun oot kaulasta ylöspäin niin huolitellun näköinen, mutta sitten alaosa näyttää tollaselta kotiäidiltä. Tai siis mä tarkotan et homssuiselta. Tai siis.. En mä sano mitään.” Aviomies <3

PS. Saara on palannut töihin ja löytyy taas sieltä Satakunnankadun Estradista. Viimeksi joku sitä taisi kysellä, joten nyt suit sait varaamaan aikaa. 🙂

4 comments

 1. Janica B. (Ei varmistettu)

  Ihana tukka! Piristää ilmettä kovasti, juurikin kesätukka.

  Ja Estradi on loistomesta. Okei, pitää vähän buustata virmaa, kun Manne on mun kaveri opiskeluajoilta. Mutta täällä on laitettu mun häätukka ja tehtiin kampaus myös jouluna, kun jouduin itsenäisyyspäivän aveciksi Tampere-taloon. Oli jännakakka housuissa, mutta ihan turhaan. Ja mulle on tehty aikaisemmin ihan hirveitä kampauksia ja meikkejä, esim. aikoinaan vanhojentansseihin. Olen siitä fiaskosta katkera edelleen, vaikka paikka oli olevinaan suht hieno trendikampaamo.

  Maksoin 100 euroa (vuosituhannen alku, inflaatio huom.) siitä, että mulle tehtiin sellainen puoliponnari, ja hiusten latvat kiharrettiin. Kampaaja kehtasi vielä ihastella ja kutsua kollegansakin katsomaan, että ”kun kehystää niin kauniisti kasvoja”. Sitten pelkkää turkoosia luomiväriä täysin häivyttämättöminä nappeina luomille (koska puvussa oli turkoosia), ja karseat 90-luvulta päivää -huulet. Siis rajaus ruskealla, ja sitten joku kiva tosi matta tangokuningatarhuulipuna siihen päälle. Ja mikäs sen mukavammin raikastaisi teinitytön kasvoja, kuin järkyttävät kiilavarjostukset poskien alle jollain maajauheella.

  1. Emmi Nuorgam

   Eikä! Munkin vanhojentanssimeikki ja -kampaus oli ihan hirveet, eikä mulla siksi ole ainuttakaan kuvaa koko päivästä! 😀 Niitä tosin ei laitettu Estradissa vaan ihan muualla, mutta kuitenkin. Saaran valmistumisen jälkeen ei onneks oo tarvinnut syrjähyppyillä yhtään missään, vaan hääkampaukset, yo-juhlat, kihlajaiset ja kaikki muutkin juhlat ja arjet on hoitunut sen kanssa. Kullanarvoinen ystävä. <3

 2. Janica B. (Ei varmistettu)

  Saara muuten taisi meikata mut jouluna. Ei ole koskaan kestänyt silmämeikki niin hyvänä pikkutunneille asti.

 3. Aisha J

  Tosi nätti väri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *