Häätrendit

Toimitus haastoi, minä otin kopin! En ole tänä keväänä juurikaan selannut Pinterestin hääkuvia, mutta Suomessa kun ollaan, niin tuskinpa ne trendit on oleellisesti vuoden aikana mihinkään muuttuneet. Ennustan siis tulevalle kesälle..

1. Kaasojen vapauttamista puhvihihojen ikeestä

Ihan oikeasti, ketään ei palvele se, että eri ruumiinrakenteella varustetut henkilöt puetaan samanlaisiin teemavärisiin asuihin. Meillä toinen kaaso pukeutui valkoiseen pitsimekkoon ja toinen helmillä kirjailtuihin housuihin, hääverkkareihin kuten mieheni imartelevasti ilmoitti, ja kumpikin näytti ihan itseltään, viihtyi ja ennen kaikkea oli omasta (ja munkin) mielestä erityisen kaunis!

2. Neilikoita ja harsokukkia

Unohdetaan yhteistuumin satojen eurojen kukkabudjetit ja käytetään ne rahat vaikka piirun verran parempaan kuohuvaan tai morsiusparin ylimääräiseen hotelliyöhön. Meillä terttuneilikat haettiin marketista ja harsokukkakimppu paikalliselta kukkakauppiaalta ja kukkakustannus oli kaikenkaikkiaan 50€. Häiden jälkeen neilikat oli helppo jakaa hääväen kesken, eikä raskaita kukkalaitteita tarvinnut heittää roskiin.

3. Photobooth

Vai joko tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus? Photobooth-nurkassa hoitui kätevästi myös vieraskirjakuvaus ja hääväen terveiset juhlaparille. Ja mitä myöhäisempi ilta, sen hulvattomammat kuvat!

JA SE KAIKISTA TÄRKEIN: rento ja mahdollisimman kiireetön yhdessäolo tärkeiden ihmisten kanssa.

Kuten moni muukin, myös me oltiin varattu hääpaikka koko viikonlopuksi. Perjantaina yövyttiin, saunottiin ja paljuiltiin kaasojen ja bestmanien kanssa ja sunnuntaina tarjottiin vielä juhlapaikalla yöpyneille juhlijoille hodaribrunssi ja darrantapposauna. Koska jaettua nousuhumalaa parempaa on vain hyvien tyyppien kesken kärsitty dagen efter.

Tässäpä ne tärkeimmät. Lisää meidän häistä löytyy täältä!

2 comments

  1. Hosuli

    Ihanat vaatteet molemmilla kaasoilla, mutta siis HÄÄVERKKARIT! Mielettömät! Mahtava asu! Pari huutomerkkiä!

    Harsokukat ja neilikat on kyllä kukkien aatelia. Pari pionia vielä sekaan, niin ei muuta tarvitakaan. Ja pioneistakin voi tarvittaessa säästää, miksei harsokukistakin. Siis budjettiversio: neilikat marketista ja vähän luonnonrehuja ojanpielestä – näyttäis ihanilta lasipurkeissa. 🙂 Häät mun makuun. Photobooth on niin ikään loistoidea.

  2. jolielaide

    Ihan mahtavat ”hääverkkarit” ! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *