Hyppäätkö kaivoon, jos muutkin hyppää?

Minä hyppään. Nimittäin: tein uuden Instagram-tilin, koska ilmeisesti Facebook ja Lily on sou lääst siisön ja te kaikki muutkin ootte vaan iigeessä, enkä sillä lähinnä kuvien muokkaamiseen perustamallani tilillä voinut koskaan osallistua mihinkään keskusteluun, koska no, aiemmin ne mun kaikki 2000 vauva- ja ruokakuvaa oli salaisia.

Tämä on siis se postaus, jossa anellaan teitä seuraamaan mua ja mä kyselen teiltä, että ketä kannattaa seurata. Mielikuvituksellisesti nimesin tilini nimellä munelamaihana ja linkin takaa mua pääsee seuraamaan. Koska oon kuitenkin myös aivan sairaan paljon aallon harjalla ja todellinen diginatiivi (joka soitti viime viikolla 17-vuotiaalle pikkusiskolle, että miten sitä snapchatiä oikein käytetään…), niin mun instailut näkyy myös blogin facebooksivulla ja tietysti tossa blogin oikeassa reunassa.

Eli: oltaisko iigeefrendei?

(Mainostauko päättyy.)

13 comments

 1. Janica B. (Ei varmistettu)

  No hui saatana, säikähdin jo, että et kai vaan lopeta sun blogia ja siirry lopullisesti Instagramiin. Mä rakastan lukea pitkiä, pureksittuja, hauskoja ja poleemisia tekstejä, ja olen ihan agstissa, että ei kaa täi some vaan kutistu pelkiksi duckface-selfieiksi. Mutta onneksi säikähdin turhaan! 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Haha, no en sentään! Mutta esimerkiks tänään mulla ei ole kyllä ollut mitään sanottavaa. Tai ainakaan mitään hyvää sanottavaa. Tai ainakaan mitään hyvää sanottavaa meidän neuvolakäynnistä. Joten: jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole hiljaa ja ota kuvia vauvoista. 😉

 2. paulahelena

  hilda on ehkä maailman suloisin lapsi, rakastan tota ronjaryövärintytärtukkaa!

  kukakohan laittais mun jolla-puhelimeen instagramin, oon ihan out ku en osaa,

  1. Emmi Nuorgam

   No sä se vasta jollaluuris kanssa oletkin aallon harjalla! Ei aavistustakaan saako siihen Instagramia..

   Ja mustakin Hilda on maailman suloisin tyttö. <3

   1. paulahelena

    joo hyppäsin kerralla jostain ikivanhasta nokian simpukasta tohon ja nyt en osaa tehä sil mitään. mut on se sentään jolla!

 3. Silkkitassu

  Seuraan! 🙂 no jos kiinnostaa niin @qevna ja @spirinen -tilit voi laittaa seurantaan, näätiä ja meidän pikkutytön kasvamista lähinnä pitää sisällään. 

 4. Tamsin

  Tää oli selkeästi ihan tarkoitettu, sillä kun avasin tämän postauksen – oli toisessa kädessä puhelimessa instagram auki, ihan vain koska multitasking!

   

 5. Annennee

  Jeah! Seuraan, mut löytää nimimerkin @annekaroliina takaa. 

 6. phocahispida

  @phocahispida  taitaa olla sulla seurannassa tunnuksella tahi toisella jo? 🙂

 7. MinEna

  @kasvukayrilla ja mä niin seuraan sua, noh koska instakoukussa ja koska hetkiä, että aivotoimintaa ei riitä pidempien rimpsujen käsittelyyn 😀

 8. Rosanna

  Hyppäsin jo! 😉 Tämä oli mulla myös sellainen ”enpä olisi uskonut”-juttu. Tuun aina vähän myöhässä näihin someilmiöihin, aikanaan liityin Irc-galleriaankin vasta kun porukka alkoi siirtyä sieltä facebookiin, sinnittelin hetken siellä ja huokaisten suljin irc-gallerian (hahah, muistan vieläkin nikkini: rosanna_a ja kirjoitin jokaisen kuvan alle jonkin lainin jostain biisistä) ja tein fb-tilin.

  Ja mäkin niin seuraan sua nyt instassa! 

  1. Annennee

   Mä viimeks eilen harmittelin kun tuli suljettua monta vuotta hyvin palvellut Galtsu-tunnus, olisi ollut ”kiva” päästä esim. nyt katselemaan että mitä tuli tehtyä 10v sitten 😀 Facebookissakin mulla on ollut tunnukset kyllä jo 7v, joten sieltäkin alkupäästä löytyy kyllä aika mielenkiintoista settiä… Onneks ne sentään ei näy kaikille 😉

 9. OdotuksestaOnneen

  Mäkin löydyn jo kaivosta (SanLii82) joten liityn seuraamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *