Viinikka State Of Mind

Aurinko is bäk. Päiväkävelyt is bäk. Ja mulla ja Tampereella on kuherruskuukausi edelleen käynnissä. Tällä kertaa me kartoitettiin naapuruston leikkipuistotarjontaa – löydettiin pari ränsistynyttä, pari ihan kivaa ja yks jota just rempattiin. Tästä kesästä tulee kyllä hyvä!

14 comments

 1. Hertta

  Iiiih! Haistan onnen 🙂 Tampere on ihana. Nauttikaa!

 2. Maija (Ei varmistettu)

  Mepäs näköjään vaunulenkkeillään ihan samoissa maisemissa. 🙂 Ja hyvät maisemat onkin! Tänään oli kyllä niin hieno sääkin, että uskalsin imettää puistonpenkillä kesken lenkin, kun likka päätti nukkumisen sijaan olevansa nälkäinen… 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Oho! Vanha kansa huutais nyt rintatulehdusta niin lujaa, et Koikkariin saakka kuuluis! 😀

   1. Maija [Kolmen tähden arkea] (Ei varmistettu)

    Vähän hei kato jännitystä kotiäidin elämään. Living on the edge! 😀

 3. Merenwen

  Ihania kuvia, ihana kotikaupunki <3 Tuttuja maisemia omasta lapsuudestani kun asuttiin Koivistonkylässä mun elämäni ekat 6 vuotta 🙂 Fiilistelen kaikkea tamperelaista sekä suomalaista vieläkin enemmän kun olen matkalla kohti muuttoa ulkomaille. Tällä hetkellä vielä Tampereella. Terveisiä Raholasta 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Onneks tänne pääsee aina takaisin! Lykkyä pyttyyn, toivottavasti Suuri Maailma kohtelee tytärtään hyvin. 🙂

 4. Laura T.

  Noilla huudeilla seisoo myös eräs tiilinen saunarakennus, jonka aion ostaa ja kunnostaa asunnoksi jahka voitan lotossa. Sellainen pitkänmallinen, seinäkasvuston peittoama kaunotar. Sauna tai ei, sinne vielä joskus muutan.

   

  Laura

  1. Emmi Nuorgam

   Se on itseasiassa tuossa ensimmäisessä kuvassa! Nimeltään kuulemma Toivosen sauna. Mekin on suunniteltu vähän samaa.. 😀

 5. Laura T.

  Mitä mitä!! Seinäkasvustoa on näköjään  raakattu sitten oikein urakalla. Anyways..Sovitaan että se kumpi voittaa ensimmäisenä lotossa, ostakoon. Reilu peli. Olen tässä lähiaikoina nimittäin päättänyt keskittää kaikki voimavarani, ja keskittyä lotossa voittamiseen.

   

  Laura

  1. Emmi Nuorgam

   Joo enää ei taida olla kuin toi päätyseinä jonkun villiviinin valtaama, eikä sekään oikein vielä ollut täydessä terässä. Mutta sovitaan vaan! Auttaskohan se lottokupongin täyttäminen asiaa jotenkin..

 6. Hetkiä ja juoksuaskelia (Ei varmistettu)

  Tuttuja maisemia. Lapsi oli vielä viime vuoden puolella siellä päiväkodissa, nyt vähän lähempänä keskustaa. Ihana paikka tuo Viinikka. &lt;3 Mäkin niin rakastan Tamperetta…

  1. Emmi Nuorgam

   Niin on! Ja mä en tajua yhtään, kun ihmiset aina hehkuttaa Pyynikkiä. Mulle on kosken tää puoli jotenkin ihan superpaljon tärkeämpi! 🙂

 7. Gigi

  Oi Viinikkahan on ihan paras! Täällä on hyvä olla ja asustaa. Meitä on nyt sitten kolme ostamassa sitä samaa saunaa:D 

  1. Emmi Nuorgam

   Onneks sopu sijaa antaa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *