16 comments

 1. Kahvittelija

  I feel you. Voimia!

  1. Emmi Nuorgam

   Kiitos. Vaikein hetki alkaa olla jo takana päin ja luulen selviäväni tästä. Pienin askelin..

 2. Ella F.

  Voi hyvä luoja! Muuten ON todella kohtalon ivaa. 

  Mä oon joskus onnistunut pelastamaan vastaavanlaisen hätätilanteen (ok, mulla ei ole kahta lasta, joten sulla on hätä on todella akuutti) teelusikallisella pikakahvia kiehuvan kuumaan maitokupilliseen. Hätätilassa ajaa asiansa, mutta ei meilläkään ainakaan nyt ole pikakahvia kaapissa.

  Toivottavasti jonkun pelastusrenkaan keksit! 

 3. Kanelibasilika

  Ykkösmaailman tiskikoneet voi ymmärtääkseni keskeyttää, pannun napata pois.. ja niin edelleen 😉 

  1. Emmi Nuorgam

   No kun tota ei pysty! 🙁

   1. Kanelibasilika

    Höh.. eiks oo edes sellasta turvasysteemiä, että jos nappaa luukun auki niin vesi lopettaa ”pyörimisen”? (Nimim. ei meilläkään pausea ole, mutta veljenpoika testasi tuon turvasysteemin taannoin 😉 

    1. Emmi Nuorgam

     En oo uskaltanut kokeilla, kun asunto on vuokra- ja kone lainasellainen. 😀

     1. piupali (Ei varmistettu)

      Täh? Mä oon koko elämäni harrastanut sitä että luukku vaan auki jos jotain tarvii kesken pesun. Montaa eri konetta oon aukonu, 80-luvun koneitakin. Ei ole ikinä seurannut mitään vahinkoa, en oo tajunnu edes pelätä. 🙂 Rohkeesti vaan seuraavan tragedian hetkellä!

     2. Emmi Nuorgam

      Oon yrittänyt minimoida kaikki astianpesukoneeseen liittyvät riskit sen jälkeen, kun joskus teininä laitoin fairya sinne konetiskiaineen ollessa lopussa………….

     3. Ella F.

      XD

      Nyt kyllä vähän naurattaa.

     4. Emmi Nuorgam

      Miatä mä olisin voinut tietää? 

     5. possu

      Niin ja vaikka matot voi muuten pestä mäntysuovalla, älä ikinä, toistan: älä ikinä laita ko. tavaraa pesukoneeseen (paitsi jos pidät vaahtobileet)….

     6. Ella F.

      Awww… Joo, ja sä olit silloin takuulla nuorempi kuin me kolmenkympin molemmin puolin, jotka tehtiin pesutestejä labrassa toissatalvena tavallisella pesuaineella. Nimim. Vaahtobileet. Mut ei mekään tiedetty 😮

     7. possu

      No mutta nyt tiedäte….:D

    2. Ella F.

     Ooo, tätä mä en tiennyt. Mutta eipä tosiaan tee mieli vuokra-asunnossa ei-omalla koneella testailla… Mutta jospa lukis vaikka käyttöohjeen, kai tuollainen juttu siellä mainittaisiin?

     1. Kanelibasilika

      Se on semmoinen turvaominaisuus, jos on vaikka jäänyt jtn ”väärää” koneeseen (kissa, hamsteri, lapsi, pressopannu 😉 tai tosiaan joku vahingossa nykäisee oven auki kesken käynnin niin ei tule vesivahinkoa, kun vesi pysähtyy (..en mäkään nyt mitään ohjeita lue :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *