Blogivinkki

Kesä tuli kuin faksi Annelille ja mulla on taas vaikeuksia keskittyä blogiin, koska pitää mm.

Keinutella Hippusen kanssa

Söpöstellä vauvan kanssa

Askarrella kukkaseppeleitä

Syödä

Ja mökkeillä

Joten jaan teille mun tän hetken lemppariblogin linkin: Täydellinen äitiysloma löytyy täältä. Koska tätähän tää on, ihan hiton täydellistä! Lattemude ja Hurmosmamma onnistuu joka päivä pukemaan sanoiksi sen, mikä munkin sydämen täyttää päivittäin vaaleanpunaisella hattaralla ja kissanpennun kuvilla. Suosittelen ehdottomasti seuraamaan, jos esimerkiksi kiinnostaa kuulla, mitä rukoilevan lapsen kanssa ei saa tehdä tai saada vertaistukea kun mies on susipaskaa matkaseuraa (rakkaudellahan minä..). Vitsi kun onkin täydellistä!

Nämä ja muut informatiiviset kuvat siellä instassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *