Bachelor Party

Mitä tapahtuu, kun parikymmentä ruuasta, juomasta ja toistensa erinomaisesta seurasta nauttivaa ihmistä suljetaan viikonlopuksi mökkiin juhlimaan polttareita?

Vain hyviä asioita. Niin paljon naurua, hyviä ja vähän vähemmän hyviä juttuja, että poskiin sattuu. Loistavia viinejä suoraan tuottajilta ja erinomaisia ruokia ammattilaisten valmistamina. Loputon määrä ystävällismielistä vittuilua, nolla polttarisankarin nolaamiseen tähtäävää ohjelmanumeroa, pikkutunneille saakka kestävää vanhojen kaivelua ja läpi viikonlopun saunomista.

Vaikka nyt väsyttää ja paluu arkeen tuntuu vähän rankalta, oli viime viikonloppu ihan ehdottomasti yksi mun elämän parhaista. En saata kuvitella suurempaa kunniaa, kuin saatella hyvä ystävä toisen hyvän ystävän aviomieheksi ja tehdä sen vielä niin kertakaikkisen huikeassa seurassa, että sydän pakahtuu rakkaudesta.

Kiitos. Kaikki muu tuntuis nyt liian laimealta.

3 comments

 1. Hurmosmamma

  Nice! Kai sulla tulee tohon putkeen vielä joku luksusjuhannus niin että täällä voi sitten pureskella omia nakkisormiaan ja grillata kuvitteellista makkaraa sateenvarjon alla kateellisena? :D. Tai no, onhan mulla toi lasillinen viiniä tossa, se helpottaa <3

  Piti aiemmin jo sanomani että suurkiitos kun teit blogivinkin, kumarran tästä lähin sun suuntaan enkä mekkaan raskaudesta levinnyt peräpää pystyssä 😀

  1. Emmi Nuorgam

   No mä oon lasten kanssa mökillä, kun mies on töissä, voinet kuvitella miten luksusta tää on! 😀

   1. Hurmosmamma

    Eli lapset viihdyttävät toisiaan turvallisesti uv-säteilyn ja punkkien ulottumattomissa ja äiti voi rauhassa makoilla riippumatossa lueskelemassa lehtiä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *