Birkenstock

Paikka: Milano
Kellonaika: 02:15
Ätmös: kuus pulloa punkkua alla

”Hei kuulkaa, pitäskö taas kehittää joku trendi?”

”Joo ehdottomasti! Olisko tällä kertaa jotain ihan kreisiä, siis sellasta, et jos jengi lähtee mukaan niin huhhuh.. Niinkun nyt tyyliin nää salihousut ja neonvärit. Siis jotain vielä hooceempää!”

”Kyllä. Mikähän olis sellasta, mitä kukaan ei laittas päällensä vaikka maksettais.. Crocksit on vähän liian helppo, kun ihmisethän käyttää niitä ihan arkikenkinä. Ootteko kuulleet?”

”Oho, aika kova. No mutta mulla on idea! Tietteks ne hoitsujen työkengät? Sellaset terveyssandaalit? Olisko ne nyt se tän kesän juttu?”

”Todellakin! Kelaa kun jengi kulkis ympäriinsä näyttäen siltä, et on unohtanut vaan vaihtaa kengät kun lähti leikkaussalista.”

”Haha, tää on niin hyvä! Vaikka tää on nyt kyllä niin liikaa, et tätä ei osta kukaan.”

Ja kuinkas sitten kävikään.

Kuva: Instagram #birkenstock

11 comments

 1. Kristaliina

  Hahaa! Ja nää trendit on niin petollisen leviäviä: itsekin just eilen yhdestä nettikaupasta klikkailin, että hitsi pitäiskö munkin… 🙂 En sitten kuitenkaan.

 2. possu

  Kerrankin jossain trendissä mukana! Ostin ekat työkengiksi ja muita sandaaleja en ole hankkinut. Nyt taitaa olla pari no. 4 käytössä.

 3. Hurmosmamma

  Oho oho meitsihän on ajan hermolla. Piti nimittäin ostaa nuo samat kuin tuolla kuehlesblondesilla raskauden loppuaikoina, kun kävely sattui niin pirusti. Pitäisi varmaan kaivaa naftaliinista 😀

 4. Kat-1

  ä: ”Mä en tajua miksi et voi ostaa tälläsiä! Ne on hyvät jaloille!”

  k: ” Hieno juttu, että sun TYÖkengât on hyvät jaloille, en todella halua edes ton tyylisiä…”

  Vuosia välissä epämääräinen vuosiluku ja äidin kanssa kenkäkaupassa uusinta:

  k: ”Vitsi nää on hyvät jalkaan! Jos raaskis ostaisin monet eriväriset!”

  ä: ”Mulla on tunne, että näistä kengistä olis ollu puhetta aiemminkin…”

  Espadrillot on myös yks! En suostunu koskaanmistäänhinnastamilloinkaan edes kuvitteleen niitä kinttuihini muutama vuosi takaperin, mutta kah vaan… Monessa on värissä ja sadesäätä lukuunottamatta iiiihan parhaat! Siellä Birkkareiden kanssa kärsikastia 🙂 

  Perunkohan mä sanani seuraavaks Crockseista, neonvaatteista, tissien alle vedetyistä vuodelta -82 farkuista jamitänäitänyton…

 5. Sunná (Ei varmistettu)

  Noitahan on kans semmosia vielä hienompia läskipohjaisia, joita sää käytit joskus vuonna 2002! Siis muodissa. Ite en tajua.

  1. Emmi Nuorgam

   No ei ne nyt ollut mitkään terveyssandaalit vaan kuule trendikkäät läskipohjat. 😀

 6. heta margareta

  Mä oon kyl syttynyt noille – tosin omissa tolppajaloissa birkkarit näytti vaan joltain norsun kavioilta, joten ostin kahdellakympillä sellaset sirommat versiot..

 7. Kolmen tähden Maija (Ei varmistettu)

  No hitto! Kerrankin minä, epätrendikkäistä epätrendikkäin, olen ajan hermolla, kun oon jo pitempään suunnitellut hankkivani nuo. Nyt äkkiä tilaamaan, ennen kuin muoti ehtii taas muuttua. 😀

 8. annaandandyathome

  Keväällä oli trendin sivuilla ne adidaksen tai niken semmoiset suihkutossut mitä kuntosalilla pidetään ja sitten ruokakaupan muovikassi jossa oikein banaanit pilkotti statementtinä kassin suulta! Ja kunnon Trendityypit laittais kans tennissukat niihin sandaaleihin! (Onkohan ne sukat ja valintatalon kassit sit vasta ens kesänä kaikilla) 

  1. Emmi Nuorgam

   😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *