Eihän mulla oo kaksoisleukaa?

Kävin männäviikolla syömässä Tamperella uudessa Pikkubistro Kattilassa (ravintolahehkutukset mun omassa blogissa) ja syömisen jälkeen pyysin kulinaarikaksosta ottamaan musta asukuvia.

”Siis sä haluat mitä?”

”No asukuvia! Mää poseeraan, sää kuvaat!”

”Voi hyvät hyssykät.. No tuu nyt ainakin pois sieltä alamäestä!”

”Eikun tässä on parempi tausta.”

”Kuvaanko siis sua vai taustaa? Sää oot kauhee läski kun noi helmat tollai lepattaa.”

”No mutta mulle tulee kaksoisleuka jos tuun sua korkeemmalle!”

”No nyt sulla on ainakin ihan valtava maha.”

”Okei, mä tuun. Eihän mulla oo kaksoisleuka?”

”Ei oo! Nyt poseeraat! Hei laukku ei näy!”

”Ihan varmana on kaksoisleuka muuten!”

”Paskat ole. Vaihda nyt sitä asentoa.”

Mekko ostettu 2011 Tammelantorilta meidän kihlajaisia varten, ja koska mulla on tällä hetkellä vain hiekkalaatikkovaatteita tai juhlamekkoja, niin valitsin ravintolaan sen vähiten juhlavan (jossa voi myös syödä näyttämättä heti virtahevolta). Laukku on tuliaislahja mieheltä, parhaat tuliaiset saan aina kun se tulee työmatkoilta kotiin ympäripäissään eikä tajua katsella tax freessa hintoja. Se on muistaakseni joku ihan merkkilaukku, pitänee tarkistaa kotona (tätä kirjoitan Kaffilassa suklaakakun äärellä, hups). Kengät skopunktenista joko viime kesänä tai edellisenä.

Ihana phocahispida kommentoi tota ekaa kuvaa, että näytän ihan Carrielta, mutta älykkäämmältä. Omasta mielestäni näytän lähinnä siltä, että mulla on 6 leukaa ja ainakin yhtä monta lasta. Tarvinnee vielä vähän keskustella kuvaajan kanssa, että ei kuvia, joissa 1. näytän läskiltä tai 2. jotka otetaan alaviistosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *