Haalarihulluus

Näittekö MinEnan haalaripostauksen pari päivää sitten? No mä näin! Ja rakastuin. Oon jo pidemmän aikaa haaveillut ihanasta vilpoisesta haalarista, mutta jotenkin olin ajatellut, ettei mulla koskaan olisi pokkaa pukea sellaista päälleni. Etten mä ole riittävän hip ja cool pukeutuakseni moisiin trendikapineisiin. MinEnan postauksen jälkeen kuitenkin rohkaistuin, ja sittenhän siinä kävi näin…

Kotiutin (eiks muotiblogeissa sanota näin?) Lindexiltä saman haalarin maanantain mammatreffejä varten. Tai lähinnä ajattelin käydä vaan vilasemassa, että sattuisiko Lindexillä olemaan vaatetta jossain elefantin koossa ja melkein jo luovutin, kun myyjä esitteli mulle koot L & M. Come on, oon mahtunut sen kokoisiin vaatteisiin joskus lukiossa! Myyjän painostuksesta kuitenkin otin vermeet mukaan sovituskoppiin ja kas, päälläni oleva vaate onkin koko M. En edelleenkään tajua, että miten tässä näin kävi, mutta nyt mulla on tänä kesänä ostettu vaate, kokoa M eli medium. Kiitos jeesus, kiitos Lindexin mitoitus, kiitos MinEna. Tää mun vaatekokojen kanssa taistelu onkin sitten muuten ihan oman postauksen arvoinen juttu, nim. ensi viikonlopun häihin ostamani kolttu on kokoa XXL..

Kaulakoru taitaa itseasiassa olla sieltä samaiselta Lindexiltä joskus pari vuotta sitten hankittu (joskus silloin kun käytin koruja, eikä jonkun pienet pulleat kädet koko ajan repinyt niitä) ja siivenmuotoiset korvikset tän kesän henkkamaukka-alelöytö. Mitä enemmän näitä kuvia katselen, sitä enemmän näytän muuten omalta mumiltani joskus kultaisella 70-luvulla. Vai koska näitä haalareita ja erikoisia ketjukoruja nyt viimeksi käytettiin?

Joku jo mun edelliseen mekkopostaukseen kommentoikin, että tää on huijausta, kun ei meillä olekaan pelkkiä rääsyjä päällä. Pahoittelen tilannetta, ei ollut tarkoitus johtaa ketään harhaan! Mutta tässähän nyt meikäläisen kohdalla kävi ainakin niin onnellinen juttu, että tän muotiblogin ansiosta mä olen oikeasti alkanut vähän miettiä, että mitä päälleni vedän. Oon viimeisten parin viikon aikana meikannutkin varmaan jo ainakin 5 kertaa – näin aktiivinen oon ollut ehkä joskus kolmisen vuotta sitten viimeksi. Enää ei silmätkään vuoda ihan joka kerta kun laittaa ripsaria, oli nimittäin aika koominen näky vielä siellä polttareissa pari viikkoa sitten, kun muilla oli vimpan päälle viivat vedetty silmiin ja meikäläinen veteli ympäri Turkua Kissin naamiossa..

Kuvista kiitos Karoliina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *