Kunnian piika

Ilma oli lämmin, hääpari kaunis, mojitobooli kylmää ja järvinorosta toipunut #superkaaso2014 selvisi juhlista vain yksillä välinokosilla. Ihmiset tanssivat, nauroivat, itkivät ja iloitsivat. Juhlat oli hääparin näköiset – rennot ja herkulliset. Mekin herkisteltiin miehen kanssa, pussailtiin taas kuin viimeistä päivää ja herättiin aamulla hotellin valkoisista lakanoista. Yhdessä, rakastuneina. Ihan kuin meidän ihana päivänsankariparikin.

Toivottavasti hääpari antaa luvan julkaista myös varsinaisia hääkuvia sitten kun ne tulevat, sillä nämä olivat todelliset DIY-häät – ja vielä superkauniit sellaiset! Innostava esimerkki siitä, että aina ei tarvita cateringia, valmiita koristeita tai Alkon suositusviinejä, vaan tekemällä itse saa juuri sellaista kun haluaa.

Ihanaa rakkautta!

5 comments

 1. emmilia (Ei varmistettu)

  voi pliis, kuvia! tahdon saada myös ideoita omiin häihin.mikään copycat en oo, mutta hyvät ideat on aina tervetulleita! 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Kuulemma se onnistuu, kunhan kuvaaja toimittaa kuvat! 🙂

   1. emmilia (Ei varmistettu)

    jeee! hyvä juttu!:)

 2. Ksy

  TOI MEKKO! Mä en kestä, olen kuolannut sitä viimeisen puolenvuoden ajan epäsäännöllisen säännöllisesti. Haluan tuollaisen. Myh. 

  1. Emmi Nuorgam

   Se on tosi hyvä, mutta kannattaa tilata yhtä kokoa pienempi kuin mitä mittojen perusteella tilaisit. Kangas on niin joustava, että tippuu päältä kun ”alkujäykkyys” katoaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *