Tallinnan kirjeenvaihtaja

Tere Tallinast! #teammomfie on tän viikonlopun ollut rentoutumassa Tallinnassa, siitä siis johtuu kohtalainen blogihiljaiselo – vaikka Instagramissa ollaan kyllä spämmätty niin, että itseekin jo vähän kyllästyttää.

Reissusta tuonnenpana lisää, mutta en malta olla esittelemättä mun jihaa-olen-taas-itsenäinen-nainen-ja-käyn-töissä-mekkoa, jonka tänään ostin River Islandilta. Ihanaa shopata taas töihinpaluu mielessä, kun ei tarvitse miettiä muuta kuin mustia sukkiksia ja syysnilkkureita.

Vähän pitsiä, vähän nahkaa, vähän kuuskytlukua ja paljon rakkautta! Korvikset on ikivanhat, mutta mulla korvissa aina silloin, kun on joku juhlatilaisuus. Tai ihan vaikka vaan tilaisuuskin!

Ostin vähän muutakin mustavalkoista ja nauroin itseni tärviölle, kun Raissi esitteli omia sateenkaarenvärisiä löytöjään – jos voi kaksi muuten niin samanhenkistä ihmistä olla pukeutumistyyliltään erilaisia, niin ne on kyllä minä ja Raisa.

Saattelin äsken muun porukan laivaan ja jäin vielä itse toiseksi yöksi Tallinnaan. Tää oli myös vähän pakotettu postaus, sillä tarvitaan kuulemma kuvamateriaalia jos en enää koskaan palaa kotiin. Etsintäkuulutukseen sitten pliis toi ylin kuva, siinä röllykkä on jotenkin parhaiten piilossa..

Nyt syömään! Postatkaas te mulle teidän lauantai-illan glamouria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *