Markettimekkomuijan tuorein löytö

Haha, naurattaa edelleen se johonkin postaukseen saamamme kommentti, jossa tätä blogia kritisoitiin, kun ”markettityylejä nyt näkee kadullakin”. Mietin kommenttia viimeksi tänään aamulla, kun vedin päälle uusimman Prisman alelöytöni, joka päällä olen jo kahdesti vastannut kysymykseen ”Onko toi uutta Marimekkoa?”. Että olisikohan tämänkin päivän tyyli jotenkin vähemmän ruma, jos mekko tosiaan olisi Marimekkoa eikä Prismaa? Vai onko Marimekkokin junttia – tekisikö Filippa K:n lappu niskassa mustakin katu-uskottavamman?

Mekko: Prisma

Kengät: H&M

Huivi: H&M

Hoitolaukku: Skiphop

Vaunut: Brio

Vaunuverho: Färg Form Sweden

Makuupussi: Äitiyspakkaus 2013

Lapsi: Nukkuva missikeisari, tunnetaan myös söpöliininä

Huivi ja kengät on ollut mulla tän kesän oikein tehokäytössä (tai siis olivat kesäkuussa – heinä-elokuussa en oo edes harkinnut muiden kun sandaalien käyttöä). Silloin kun tein jokakeväistä asustetilausta henkkamaukalta, mietin noita kukkakenkiä aika pitkään. Niistä tuli todella vahvat isoäitivibat (kyllä, se on mun mumi, jos näette stokkalla ruusukuvioon pukeutuneen leidin), mutta rohkaistuin sitten viimein, enkä ole katunut! Huivi ja tennarit piristää myös muuten kokomustaa vaatetusta helposti, eikä kukaan huomaa, kun on jo neljättä päivää samoissa vaatteissa. Lisäksi kirjavat tennarit on siitäkin hyvät, ettei takuuvarmat take away -kahvin läikytykset, vaipanvaihdot puistossa tai kenkien hautaaminen hiekkalaatikolle erotu ihan niin selvästi, kuin yksivärisistä tossuista.

Seuraavaks täytyykin vissiin lähteä ruokakauppaan, kun kaikki markettimekot alkaa olla esitelty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *