Mahahuijaus, osa 6

Kieltämättä tätä kirjoittaessa kävi mielessä, että jos kaiken sen energian, jonka käytän näiden vaatekikkakolmosten keksimiseen, käyttäisin esimerkiksi vatsalihasliikkeiden tekemiseen, niin mitään ongelmaa ei välttämättä edes olisi. Mutta koska se on täysin toisarvoista, niin kerronpa nyt vielä yhden niksin, jolla sen vauvan poistumisesta jääneen tyhjän ihon saa kurottua säädylliseen kuntoon.

Nimittäin raskaushousut. Varsinkin nää tälläiset, joissa ei ole sitä varsinaista mahapussia, vaan erikoinen korotettu joustovyötäröresorihässäkkä! Raskausaikana mun maha oli sen verran alhaalla, ettei nää olleet parhaat mahdolliset pöksyt silloin, mutta nyt kun tyyppi on tullut vatsasta pois, on nää taattua lempparikamaa. Esittelin innovaationi myös mm. Ellalle ja Raissille helsinginreissullani ja tyypit oli ihan myyty! Että kannattaa varata sinne H&M mama -osastolle reilusti pöksyjä ja nimetä nää vaikka ihan rohkeasti H&M after pregnancy -housuiksi. Maharesorin lisäksi housut on sairaan mukavat päällä, ei kiristä eikä hiosta, kun nää on jotakin strech-tyyppistä materiaalia. Huomaatteko, keskimmäisessä kuvassa ei ole edes polvipussien alkuja, vaikka housut on ollut jo pari viikkoa aktiivikäytössä. Vai olenko se vaan minä, jonka pillifarkut alkaa aina ensimmäisenä pussittaa polvista..?

Paita: H&M

Housut: H&M mama

Vyö: H&M

Raskausarvet: ihan kamalat, pliis tehkää joku näille jotain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *