Toimistolook

Aina kun naistenlehti esittelee parhaat toimistotyylit (ja siis kun sanon aina, niin tarkoitan aina: miksi ne täytyy esitellä joka kevät ja joka syksy?) selaan lehteä vähintään hämmentyneenä. Kauluspaitoja, suoria housuja, maltillisia korkoja. Rennossa toimistotyylissä jakkuun yhdistetäänkin farkut (oho!) tai kynähameeseen t-paita (no huh huh!). Kun Trendin toimituskin raotti kulisseja ja puolihuolimattomasti esitteli toimistolookkiaan olin vielä enemmän hämmentynyt: samat legginssit ja lenkkarit niilläkin on päällä, ei paljon kynähameita ja statementkoruja näkynyt.

Sattuneesta syystä tämä tuli taas tänä aamuna mieleen, kun katselin itseäni työpaikan aulan peilistä. Paljon ei tätäkään lookkia voisi rennontaa, ellei halua tulla töihin aamutakissa ja villasukissa (hmmmmmmm, itseasiassa…).

Nahkatakki: Vila
Hame: Zizzi
Neuletakki & paita: H&M mama
Sukkikset: H&M mama
Maiharit: nahkaa, kolmisen talvea palvelleet
Huivi: Lindex
Mummo: photobomber

Onkin nyt pakko kysyä, että tunnetteko te ketään, joka pukeutuu töihin jakkupukuun ja kauluspaitaan? Kenelle ne toimistolook-jutut tehdään? Onko Suomessa tosiaan niin valtava määrä asianajajia, että nille kannattaa joka kaudella tehdä ihan oma juttusarja erilaisista mustista jakuista?

Terveisin Emmi, joka osti kesällä itselleen valko-musta-raidallisen jakun Mangosta, mutta toistaiseksi ei ole keksinyt ainuttakaan tilaisuutta, jossa voisi siihen pukeutua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *