Not my brightest moments

Tilanne numero 1

Teen viikottaisen kauppatilauksen Prisman noutokassipalvelusta. Väsyttää, ärsyttää, mies määkii korvan juuressa jotain kilohinnoista ja vertailuhinnoista. Naputan tuotteita ostoskoriin, klik klik klik, noin, äkkiä tilaus maailmalle.

Maanantaina haen tilauksen ja ihmettelen kun lasku on niin pieni. Kotona selviää, että olen tilannut kaikki vihannekset ja hedelmät yksittäin. Yllättävän halvalla pääsee, kun syö viikossa vain yhden tomaatin.

Tilanne numero 2

Talvi tulee, joka paikka tursuaa tumppuja, pipoja ja jo viime talvena liian pieneksi käyneitä villasukkia. Pakkaan perheen autoon ja hurautan Ikeaan. Hilda ja mies toikkaroi ympäri kodinhoito-osastoa, kun meikäläinen mallailee erilaisia säilytysratkaisuja eteiseen. Mitään kivaa ei löydy, joten siirryn puolihuolimattomasti lipasto-osastolle. Mallailen mintunvihreää lipastoa ja ihmettelen, kun se maksaa vain 15€. Mies tulee viereen.

Mies: ”Mihinkä sä niinku tän lipaston laittaisit?”

Emmi: ”No siihen eteiseen.”

M: ”Siis mihinkä siihen?”

E: ”No siihen missä on nyt se lipasto, joka seisoo ihan tyhjän panttina.”

M: ”Tota… Mitä?”

E: ”NIIN ETTÄ HÄVITETÄÄN SIITÄ SE TOINEN LIPASTO MITÄ EI TARVITA.”

*hiljaisuus*

M: ”Niin että siis sä oot ostamassa nyt lipastoa siihen eteiseen, jossa on jo yks lipasto tyhjänä?”

E: ”Joo. Joo joo. Mennään kotiin.”

 

Et silleen. Jos tarvitte pätevää ongelmanratkaisijaa, niin soitelkaa mulle vaan. Meikä hoitaa.

10 comments

 1. empuska

  Ikea, tuo parisuhteen kiillottaja <3

  Me saatiin aikaiseksi eilen riita, mikä kaluste eilen kootaan eka käytävään ja tulos oli, että minä ne ihan ite kasaan, kun sellaista turhaa työmiestä siihen tarvii valvomaan!

 2. eviela

  Tämä toimintahan kuulostaa samalle kuin minulla tänään 😀 Kun pää ei toimi, niin ei se pää vaan pentele toimi.

 3. nasu86

  voi ihana sinä 😀

 4. CougarWoman

  😀

  Tästä tulikin elävästi mieleen, kun raijasin muutama vuosi takaperin kotiin (minäite! peräkärryllä!) kaverilta ”ylijääneen” ruokapöydän miehen ollessa ulkomaankeikalla. Että tämä sinne mun meikkihuoneeseen, ilmaiseksi sain, eikö oo hyvä. Etsäviitsisitsä kuitenkin maalata ensin.

  Mies totesi että sen jälkeen, kun pöytä parkkeerataan mun meikkihuoneeseen, mä en mahdu sinne enää itse. Ja sen jälkeen mukisematta sahasi pöydän kahtia, että mahtui. Nyt mulla on kaksijakainen pöytä, joka on pultattu seinään kiinni, ja toinen puoli odottaa vajassa samanlaista sisustusepifaniaa. 

 5. Seregi

  Mulla ainakin on nyt maanantaiaivot ja blondihetkiä erityisen paljon. Syytän syksyä ja loppumatonta kaamosväsymystä. 

  BTW mikä auttaa tähän kaaosväsymykseen? Kokeilty on kahvia, kirkasvaloa, D-vitamiinia, töiden vähentämistä, unen määrän lisäämistä ja rentoutumista.

  1. Emmi Nuorgam

   Karibia? 

   No, voihan sitä ainakin toivoa..

   1. Seregi

    Karibia niinku Koolla? Vai Ceellä? Jälkimmäinen löytyy kyl täältä Turust.

    1. Emmi Nuorgam

     Ahhahahhaha. Koolla. Se, mikä ei todellakaan löydy TURUSTA. 😀

 6. hanne_tasteofhoney

  Mun erittäin tieteellisesti luotettavan diagnoosin mukaan tämän syndrooman nimi on ”mommy is working again”-brain. Kärsin nimittäin itse tällä hetkellä samaisesta oireyhtymästä.

  Töissä kaikki pelittää ihan ok, aikataulut toimii ja muisti pelaa, mut sit kotona kaikki leviää ihan reisille. Hukkaan koko ajan tavaroita, pysähdyn keskelle huonetta ihmettelemään mitä tulin sinne tekemään, unohdan hoitaa ihan tavallisia arkiaskareita. Jotenkin mun vähäinen aivokapasiteetti riittää hyvin sinne töihin mut sit kotona edes siitä tavan maalaisjärjestä ei ole tietoakaan.

  1. Seregi

   Kotona voikin sit heittää aivot narikkaan. Töissä pitää skarpata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *