Mansen muijat, mörköö ja popappia

Olettehan kaikki jo törmänneet Lilyssä aloittaneeseen cityblogiin (ennen muijia en tiennyt tällästä kategoriaa olevankaan, mahtavaa!) Mansen muijat? Blogia kirjoittaa kaksi tamperelaistunutta likkaa, Annukka ja Anna, joihin itseasiassa olen saanut kunnian tutustua jo opiskeluaikoina TTVO:lla. Silloin kun syyskuussa huomasin muijien aloittaneen bloggaamisen, olin aivan sairaan innoissani: ruokaa, juomaa, Mansen kulttuuria, tapahtumia ja hyvää läppää – mitä muuta voi ihminen toivoa?

Vielä enemmän innostuin, kun pari viikkoa blogin aloittamisen jälkeen muijat julkaisi ensimmäisen MANSE POP-UP -tapahtuman kuvauksella ”MANSEE, MUOTII, MÖRKÖÖ”. Kyseessähän on siis nimensämukaisesti pop-up bileet tamperelaisessa Ravintola 931:ssä (joka itseasiassa sattuu oleen tässä meikäläisen toimiston alakerrassa, suosittelen). Homman nimi on hyvin yksinkertainen: muijat tarjoaa mustamakkaraa ja maitoa ja tamperelaiset suunnittelijat tulee paikalle esittelemään omaa tuotantoaan. Tähän mennessä suunnittelijoista on julkistettu KRUNSK, Uhana Design, Grillin’ Clothing ja Ludicrous ja muijat on itseasiassa käyneet haastattelemassakin kaikkia mukana olevia siitä, mitä pop-upilta on lupa odottaa. Normaalin vaatemyynnin lisäksi odotettavissa on ainakin arvontoja, joiden palkinnoiksi suunnittelijat on antaneet omia tuotteitaan. Meikäläinenkin menee paikanpäälle kärkkymään niitä arpoja, kun pop-up on just sopivasti pari päivää ennen tilipäivää. Onneksi, ehkä?

Pakko muuten kertoa yksi detalji liittyen Mansen muijiin. Mainitsinkin jo, että Annukka ja Anna on olleet TTVO:lla (eli Tampereen ammattikorkeakoulun Taiteen ja viestinnän yksikössä) mun kanssa samaan aikaan. Mutta tiesittekö, että sieltä ponnistaa myös Asikaine, Nekalan lahja maailmalle? Eikä tämä tähän lopu! Muistatteko ihanan kahden likan Suomi-Espanja-blogin Let us go, joka tosin on jo hiljentynyt? No, blogin Kaisa oli meillä TTVO:lla myös! Ai hitto – Tampere ja varsinkin TTVO on ilmeisen täynnä upeita (bloggaavia) muijia.

Mutta takaisin asiaan:

1. Painakaapa sitä ”seuraa blogia” -namiskaa Mansen muijien blogin oikeasta yläreunasta, jos haluatte pysyä kärryillä siitä, mitä täällä tapahtuu ja missä saa kaupungin parhaat lohkoperunat tai taivaallisimmat drinksut!

2. Ottakaa kukkaro mukaan ja tulkaa ensi keskiviikkona 931:een. Skoolataan maitolaseilla ja syödään mustaa suoraan voipaperista. Koska kaikki muu olisi teeskentelyä.

6 comments

 1. eviela

  Niin tekisi mieli tulla paikalle, mutta ärsyynnyn varmaan ensimmäisen viiden minuutin aikana, kun ei ole varaa ostaa mitään enkä voi edes ilmaistarjoilua nauttia 😀 Köyhänä ja ruokavammaisena ei ole kivaa, höh!

 2. Laura T.

  Mää niin tulisin mutta työhommat just tuolloin. Pitäkää kivaa!

 3. Petra2 (Ei varmistettu)

  ”Tampere ja varsinkin TTVO on ilmeisen täynnä upeita (bloggaavia) muijia.”

  Hear, hear! Nimim. opiskelen TTVO:lla. 😀

  1. Vierailija (Ei varmistettu)

   Pakko oli käydä katsomassa sun blogi, että kertooko se oikeasti mahavaivoista ja kakan tulemisesta….. Ja kertoohan se :”’D

  2. Emmi Nuorgam

   Oi, oikeesti? Mahtavaa! 

 4. AnitaN

  Katsopas, Tamperehan on sitten oikein todella monien bloggaajien alkupiste 😀 Sanottava muuten, että kävin kesällä Tampereella monen vuoden tauon jälkeen ja vitsi siellä on meiningit muuttuneet. Vähän samoin kuin kotikaupungissani Helsingissä: paljon uusia ravintoloita, kahviloita ja kaupungin vilinää. Tämäkin tapahtuma on yksi hyvä esimerkki siitä 🙂 Aurinkoa viikonloppuusi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *