No nyt niitä asukuvia!

Tällä rintamalla on nyt ollut vähän hiljaisempaa, kun

*noin viiden minuutin hiljaisuus kun koitin keksiä jotain selitystä*

No, on vaan ollut hiljaisempaa. Mitä sitä sen enempää selittelemään.

Yksi päivä tällä viikolla annoin kuitenkin Hildan valita mulle korvakorut, joiden jälkeen sitten mietin, että mitähän muuta sitä laittaisi päällensä. Jotenkin ilman peiliä asu näytti musta ihan kivalta (joo, meillä ei edelleenkään häävisti ole kokovartalopeiliä), joten pakotin miehen sitten ottamaan pari asukuvaa, niin että myöhästyin bussistakin.

Katsokaa ja ihailkaa!

Anna mä katon sen kuvan! No ei tosiaan! Näytän ihan joltain matamilta. Kauhee. Ota uus! Toi tissikohtakin jotenkin pullottaa ihan ihmeellisesti. Ja mitä helvettiä tuolla taustallakin on jotkut pyykit. Eri suunnasta se kuva hei.

No ei tää oo sen parempi. Näytänkö mää tolta? Eksää osaa ottaa skarppeja kuvia? Mitäs jos mää laittaisin tän neuleen kiinni, näyttäsköhän se vähemmän siltä että oon menossa lypsylle? Ja hei ota nyt kuva näistä korviksista.

Joo hei helvetin hyvä. Jos ottaa suurennuslasin, niin varmaan näkee sen korunkin. Kokeillaas nyt vielä eri kuvakulmaa.

EI ALAVIISTOSTA!

No joo tää olis kiva, mutta mun jalka on ihan vitun tyhmästi. Etkö voinut sanoo? Sun pitäs niinku ottaa tiäkkö sellasia järkeviä kuvia, eikä tälläsiä joissa näytän siltä että lehmityttö on lähdössä juokseen aitoja. Ei tästä nyt tuu mitään. Ota nyt tosta korviksesta vielä kuva.

Okei. Antaa olla. Mää meen nyt töihin.

Mekko: Marimekko -kirppis

Neuletakki: Vila

Sukkahousut: H&M

Korvakorut: Maatuskakorut jostain nettiputiikista, en kuolemaksenikaan muista että mistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *