Bad Idea – mukana myös kilpailu!

Yhteistyössä Bad Idea

Perhekategorian uudistus, bloggaamisen syyt ja seuraukset, yhteisöllisyys, ystävyys – kaikki nämä on viime päivinä ollut kartalla. En kuitenkaan ole vielä osoittanut kiitoksia niille, joille ne eniten kuuluvat, eli sinne ruudun taakse juuri sinulle, sinulle ja sinulle. Voisin jaanata täällä itsekseni päivästä toiseen, olla omasta mielestäni supernokkela ja älykäs, ystävystyä muiden bloggajien kanssa ja jutskailla toimituksen kanssa vaikka maailman ääriin, mutta oikeastihan sillä ei olisi mitään väliä, jos teitä ei olisi. Kun samalla viikolla instagram-seuraajien määrä ylitti 400 henkilöä, FB-tykkääjien 300 ja sain vielä sen nimikkopalluran Lilyn etusivullekin, on vihdoin aika palkita myös teidät!

Olen jo pidemmän aikaan jutellut turkulaisen taiteilijan, Outi Vihlmanin, kanssa blogiyhteistyön tekemisestä ja nyt sille tuli erinomainen sauma. Outi valmistui taiteilijaksi viime keväänä ja on siitä lähtien pyörittänyt omaa Bad Idea -verkkokauppaa, jossa myy paitsi palvelujaan, myös ekokartongille painettuja printtejä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja koruja. Olen tutustunut Outiin vauvakollegaperheen kautta ja iskin silmäni jo keväällä Outin vanhoista näppiksistä valmistettuun ”Push the button” -näyttelytyöhön vanhassa Turku Energian turbiinihallissa. Ymmärtänette yskän?

Kesällä ostin Outilta ensimmäiset korvikseni, mustat Lego-palikoista valmistetut roikkuvat korut (olivat muuten polttarihitti, muistaakseni) ja nyt syksyllä sain tilaustyönä tehdyt H&E Aasta ööhön -sarjat korvakorut. Kaikki Bad Idean korut valmistetaan kirppiksiltä tai muualta löydetyistä pelinappuloista, jääkaappimagneeteista, lego-palikoista ja pienesineistä ja niiden kiinnitykset on nikkelitestattua metallia. Olen itse todella nikkeliallerginen, mutta ainakaan toistaiseksi en ole Bad Idean koruista saanut allergisia reaktioita. Harmittaa oikein, kun niin usein messuilta tms. ostettujen pienyrittäjien koruista tuleekin allerginen reaktio, vaikka myyjä paikanpäällä vakuuttelee niiden olevan testattuja. Pidempään mukana olleethan nimittäin ainakin tietää, että mua ei voi päästää mihinkään design-toreille ilman korvakorushoppailua! Se on mun heikko kohta ja shoppailumuistoja vilisee säännöllisin väliajoin ainakin Instassa. Itseasiassa viime viikonloppuna siellä TTVO-läksiäisissäkin yksi vanha opiskelukaveri totesi, että muistaa opiskeluajoilta parhaiten mun nahkamekot ja kummalliset korvakorut. Olkoon ne sitten vaikka mun jonkinlainen tavaramerkki!

Se minusta ja takaisin teihin! Bad Idea ja minä järjestetäänkin nyt kilpailu, jonka palkintona Outi lahjoittaa kahdelle henkilölle verkkokaupastaan jonkin vapaavalintaisen korun (kaulakoru, rintakoru tai korvakorut). Kilpailuun voi osallistua kahdella tavalla:

1. Lisää Instagram-tilillesi kuva omasta lempparikorustasi ja tägää se @emmi_munelamaihana ja @badideadesign

tai

2. Jos sinulla ei ole Instagram-tiliä, voit lisätä kuvan korustasi myös tämän kirjoituksen kommentteihin

Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun saakka, valitsen sitten ensi viikon maanantaina voittajat ja olen heihin yhteydessä. Mikäli et ole luonut Lilyyn käyttäjätunnusta ja osallistut lisäämällä kuvan tähän kommentteihin, jätä osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään!

Bad Idean verkkokauppaa pääset selailemaan täältä: www.badidea.fi/shop

PS. Outi etsii jatkuvasti lisää materiaalia koruja varten ja ottaa varmasti erittäin mielellään esimerkiksi Facebookissa vastaan vinkkejä hyvistä hamstrausapajista!

4 comments

 1. sitruunaa (Ei varmistettu)

  Mun lemppari löytyy itse asiassa Bad Idealta, tittidii: http://www.badidea.fi/shop/tuote/bang-bang-kiiruhtava-kotka

  Rento koru arkeen mutta voi jessus, tämän kun vetäset jonkun herkän kukkamekon kaveriksi, niin johan saa anarkiaa ja särmää asuun! Toimii siinä tarkoituksessa lähes yhtä hyvin kuin Dr. Martensin maiharit :D:

  1. Emmi Nuorgam

   Onneksi olkoon! Kahdesta osallistujasta kun arpoo kaksi voittajaa, osui arpa sinuun! Laitan mailia ihan pian. 🙂

 2. Anzu (Ei varmistettu)

  Kiitos vinkkauksesta, onpas todella kiinnostava korumerkki, tykkään! Itsekin rakastan kaikkia erikoisia koruvirityksiä ja on myös tosi kiva tukea suomalaisia yrittäjiä, joilla on selkeä visio ja omanlaisensa tyyli. Omiin suosikkeihini kuuluu Merry-go-roundin korut, Elvari-korut sekä tietysti Herkkusuu-korut, joita nämäkin suosikkikorvikseni edustaa: http://www.herkkusuukorut.fi/product/47/kirsikka-cupcake-korvakorut

  Voi voi, voi olla että tuolta Bad idean verkkokaupasta on vielä tilattava itselle ”joululahjaksi” jotain, esim. tuo Shamaani-kaulakoru olisi törkeen siisti. 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Ja sama kuin edellä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *