pornoa

Eilisten #teammomfien pikkujoulujen jälkeen olo on sen verran luova, että voin höpistä ihan mitä sylki suuhun tuo. Eli vaikka sitten seksistä – tulipahan tägättyä nyt varmaan enää kertaa sinnekin.

Mää en oo koskaan tajunnut, että miksi naiset haluaa mennä katsomaan Hunkseja. Keskimäärin vähän kultakalaa tyhmempiä lihaskimppuja, jotka tanssii lavalla huonosti ja öljyää itseään kuin teinit aurinkorannikolla. Ja kyllä, olen nähnyt Hunksien show’n kaksi kertaa, joten kompetenssini kommentoida tätä on huipussaan. Naisten riisumisen katselemisen vielä tajuan, koska naisten vartalot on melkein poikkeuksetta kauniita ja tangolla tanssiminen fyysisesti taitavaa.

Joku aika sitten Krista postasi blogiinsa kuvia yläosattomasta miehestään, ja naiset sitten huokaili miten ihanaa ja kaunista moinen on. Mitenkään Joelia väheksymättä mun oli kuitenkin pakko todeta, että meikäläisen viisari ei värähdä senttiäkään mihinkään suuntaan miesten katselusta. Että silmät ja sielu on tärkeämpiä, you know.

Kunnes tuli eilinen.

Vesisateen vuoksi skippasin ravintolapäivän ja haahuilin pari tuntia Hakaniemen ksuppahallissa. Jossain vaiheessa istuin kalakahvilaan syömään lohileipää ja juomaan synttärikuoharia, joka perjantaina jäi juomatta. Jonkin aikaa istuttuani tajusin tuijottavani vastapäisen lihakaupan miehiä.

Tiedättehän, sellaiset raavaat, kaljut, partasuiset miehet leikkaamassa lihaa. Vahvat käsivarret, valkoiset t-paidat, hikikarpalot otsalla. Tunnustelemassa pihvilihan mureutta, silittelemässä kyljysrivejä, lappoen hellästi mutta rajusti kanansydämiä pussiin..

Yhtäkkiä tajusin istuneeni siinä melkein tunnin. Olo oli kuuma ja hengästynyt. Teki mieli mennä tiskille ja ostaa mitä vaan, että pääsisi lähemmäs miehiä. Pyytää naudanhäntiä leikattuna, ylikypsää palvikinkkua siivitettuna ja kanaa marinoituna.

Hillitsin kuitenkin itseni ja otin toisen lasin kuohuviiniä. Tajusin, että tässä on nyt mun hunksit: lihakaupassa. Tavalliset miehet, tekemässä ihan tavallista työtä. Olemassa itsevarmoja, asiantunteva ja avuliaita. Hymyilemässä asiakkaille, jakamassa vinkkejä, pyyhkimässä hikeä otsalta kämmenselällään.

Mun ilmainen vinkki kaikille miehille onkin, että alkakaa lihanleikkaajaksi. Sillä saa naista.

16 comments

 1. Ninan verkkareissa

  Liha(s)miehet, da thing!

 2. Silkkitassu

  Kaljut ja raavaat ♡

 3. possu

  Ne oikeat miehet…

 4. kuuh

  Joo, nää kauppojen ja hallien lihatiskit on kyllä mun mieleen myös! Just eilen Stockalla tiirailin että millaista lihaa on tarjolla, silmänruokana ja ihan oikeanakin, jäi lihat ostamatta mutta hyvä mieli jäi 🙂 Luulen kyllä myös että lihatiskien miehet ovat tietoisia tästä statuksestaan. Jos tinderissäkin joku laittais että on niitä lihatieskien miehiä niin kyllä se swaippi menis oikealle ihan välittömästi!

 5. A. Sinivaara

  Mä luin tätä salilla sarjojen välissä. Nyt mun on pakko lähtee kotiin ja pyytää miestä grillaa mulle lihaa…

  1. Emmi Nuorgam

   Mä ymmärrän. Totally.

 6. Natis

  ;D

 7. Hertta

  😀 

 8. Anna Blue Eyes

  Tiedostan kysyväni varsinaisen jutun pointin ulkopuolelta, mutta mikä tekee Hunkseista keskimäärin vähän kultakalaa tyhmempiä? Ei sillä, että minulla olisi esittää vasta-argumenttia niin Hunksien tai kultakalojenkaan puolesta, mutta kiinnostaisi tietää, miksi he ovat sinusta tyhmiä.

  1. Emmi Nuorgam

   Hah, mä odottelinkin tätä kommenttia jo! 

   En mä tiedä, mä olen muutaman tavannut, ja ne on lähinnä keskittyneet heittään nuuska huulessa läppää muijien perseitä. Ehkä se on sellainen samanlainen stereotypia kuin jääkiekkoilijoista: niiden avut ja vahvuudet on jossain ihan muualla kuin älykkäässä keskustelussa Suomen ulkopolitiikasta. 🙂

   1. Anna Blue Eyes

    Okei. Jäin siis alkujaan miettimään, miten esimerkiksi täällä Lilyssä blogikansasta suuri osa reagoi, jos vaikka jonkun yksittäisen tekstin (tai muutamankin) pohjalta bloggaajaa kutsutaan tyhmäksi. Niin sitä peilaten jäi kiinnostamaan, oliko tässä omaa kokemuspohjaa, jonkinlaista julkkis- tai lihasstreotypiaa, vitsi tai kirjoituksen tehokeinona kärjistämistä.

    PS. Niin on kyllä meikäläisenkin avut ja vahvuudet jossain ihan muualla… 😀

    1. Emmi Nuorgam

     No jatkuvastihan täällä saa lukea, miten perheblogit on idioottimaisia ja tukkivat tavallisten ihmisten blogifiidin paskavaippoineen ja typerine juttuineen. 😉

     1. phocahispida

      Joo ei siitä perheblogivihasta kauhean kiva olo tule.

 9. epsu (Ei varmistettu)

  ahahhahh 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *