Mellin Punahilkkaa alekoodilla jouluksi!

Yhteistyössä Melli EcoDesign

”Kauan sitten eräässä pienessä kylässä eli pieni maalaistyttö, kaunein olento joka ikinä oli nähty. Hänen äitinsä piti hänestä hyvin paljon ja isoäitinsä rakasti häntä vielä enemmän. Isoäiti teki tytölle pienen punaisen hilkan, jota tyttö käytti niin paljon että häntä alettiin kutsumaan Punahilkaksi.”

Vilauttelinkin jo aiemmin facebookin puolella kuvia Melli EcoDesignin uudesta Punahilkka -kuosista ja supersöpöistä malleista. Kuosi on jälleen taitavan Leena Renkon käsialaa ja vaikka se onkin tämän joulun uutuus, on pirteä keltainen ihan passeli valinta keväälle ja kesällekin. Hilda ja Eino sai Melliltä joululahjaksi Punahilkka -kuosiset vaatteet ja Hilda olikin ihan innoissaan, kun mekossa on tyttö ja vuhvuh! Ja tietysti kauniisti laskeutuva rimpsuhelma – likka alkaa oleen sellainen rinsessa ja koruharakka, että pian äitiäkin hirvittää.

Vaatteet on tuttuun tapaan valmistettu Suomessa kotimaisesta luomupuuvillasta ja ne ovat ns. kahden koon vaatteita. Hihojen resorit esimerkiksi saa käännettyä auki ja bodyissa on tuplanepparit, jotka tekee käyttöiästä hiukan pidemmän kuin pari kuukautta. Erityisen iloinen olen näin talviaikaan siitä, että liput ja laput vaatteissa on ommeltu ulkopuolelle, kun varsinkin missikeisarin iho on tosi arka pakkaskeleille ja jo peseytyminen tekee iholle huonoa. Tästä kyseisestä kuosista löytyy ainakin vauvojen body ja bodymekko, sekä tuo tonttulakiksi sopiva hauska lakki. Vanhemmille lapsille on paria eri mallia mekkoa ja paita ja aikuisillekin löytyy kuosin tunika, jos haluaa pukea koko perheen samanlaisiin vaatteisiin. Mää ajattelin olla ihan kreisi, ja ekaa kertaa koskaan pukea lapset tekstiilikaksosiksi jouluna, kunhan ylämumin tuomista tonttupuvuista voidaan kuoriutua ulos..

Joulun kunniaksi Melli lahjoitti teille alekoodin, jolla saa kaikista Mellin verkkokaupan tuotteista -20%. Alekoodi on voimassa jouluaattoon saakka ja Melli lupasi, että 17.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille! Tilauskoodi syötetään tilauksen yhteydessä sille osoitettuun paikkaan ja järjestelmä laskee sitten automaattisesti alennuksen tilauksesta.

Alennuskoodi: mellinjoulu2014

On muuten tosi ihanaa huomata tekevänsä yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joilla on samanlainen arvo- ja ajatuspohja kuin itsellä. Tänä jouluna valtaosa meidän lahjarahoista menee muiden auttamiseen: Joulupuu -paketit vien keräyspisteelle tänään ja olin juuri yhteydessä Jouluapua -palvelun kautta yksinhuoltajaperheeseen, joka toivoi joulupukkia ja pieniä paketteja. Melli on nimittäin myös tänä vuonna mukana Joulupuu -keräyksessä ja kannusti FB-sivullaan muitakin osallistumaan. Meistä kukaan täällä ei pärjää yksin ja on ihan valtavan hienoa päästä laittamaan hyvä kiertoon, silloin kun joku muu sitä tarvitsee itseä enemmän.

Lisää Mellistä täällä.
Verkkokauppaan pääset tästä linkistä.

PS. Mellin FB-sivulla on jouluun saakka myös joulukalenteri, jonka jokaisesta luukusta paljastuu jokin etu tai tarjous. Jos et vielä ole tykännyt Mellistä, niin viimeistään nyt kannattaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *