Markettimekkomuijan paluu

Markettimekkomuijan piti olla ihan vaan joulutauolla tämä joulukuu, mutta en malta olla esittelemättä tämän päivän markettityyliäni! Nimittäin tämä très chic ja tyylikäs shaali (tamperelaisittain ihan vaan rytky) on ostettu….

…Vapaa Valinnasta! Haha, noita ei enää taida edes olla olemassa, mutta silloin joskus kun sellaisia oli, ostin rytkyn kassan viereisestä alekorista ihan kovaan neljän euron hintaan. Rytky on ollut mulla monta vuotta jo toimistolla hätävaralämmittimenä, mutta sehän taitaakin olla ihan viimeisen päälle muodikas ja kaikkea. Ainakin siitä päätellen, että kuosi on melkein prikulleen sama kuin mun paidassa..

Rytky on itseasiassa tosi monikäyttöinen. Sen voi heittää tuollain huolimattomasti olkapäille lämmittämään, ja sen lisäksi sitä voi käyttää vaikka hameena, jos käy niin, että hame hajoaa päälle kesken työpäivän.

Oon kyllä kuulkaa sellainen tosielämän Martha Stewart, etten melkein usko itsekään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *