Parasta vanhemmuudessa

Kääntymiset, hampaat, ekat hymyt ja pottaharjoittelut on ihan paperia siihen verrattuna, että lapsi alkaa jutella. Meidän Hippunen vasta harjoittelee, mutta mikään, mikään, ei ole söpömpää kuin lapsi, joka tulee ovelle vastaan, halaa ja heläyttää innostuneen moin! Vai mitä sanotte?

Tällä hetkellä repertuaariin kuuluu moi, äiti, oho, harja, housut, öljy ja kalja. Siinäpä kai ne keskeisimmät sitten onkin!

PS. Mitäs tykkäätte näistä mun vloggauksista? Aattelin alkaa seuraavaks vlogging-staraksi ja elättää kohta perheeni näin. 

9 comments

 1. Raissi

  Tuosta kun puheen makuun pääsee, niin kohta se juttu taukoaa ainoastaan silloin kun neiti nukkuu. Minustaki on niin ihanaa ku tyttö puhuu, sen kanssa voi jutella, eikä tarvi arpoa, että mikä on hätänä tai mitä se tahtoo. Meillä Saana tervehtii minua tai Jykää hihkaisemalla ”Huomenta kulta!”, ihan sama mihin vuorokauden aikaan tahansa 😀

 2. Nāiádes

  Ooooooo! <3

 3. Kristaliina

  Ojjjjj! <3 Eiku Hilda seuraavaksi vlog-staraksi!!!

  1. Emmi Nuorgam

   Täytyy alkaa tiukat neuvottelut: riittääkö yksi pipari, vai tarvitaanko kaksi, että Hilda suostuu! 😉

 4. Papris

  Ihana! Täällä yksi 1,5v poika rakastui korviaan myöten kun ”ty” sanoo ”mo”. 😀

  1. Emmi Nuorgam

   <3 <3 <3

 5. Oili / Ajatuksia Saksasta (Ei varmistettu)

  Ooh! Voin niin kuvitella miten hienoa toi on! Mulla on itsellä reilu puolivuotias poika, ja vaikka se onkin nykyään jo aika aktiivinen ja sosiaalinen verrattuna vaikka vastasyntyneeseen, on silti ihan tajunnan räjäyttävää kuvitella, että tämäkin pieni mies alkaa jossain vaiheessa puhua. Sittenhän siihen voi tutustua ihan kunnolla! Oikea pieni ihminen!

 6. Silkkitassu

  Ihana Hippunen! Moi!!!

  Mä tykkään ainakin näistä videoista! Mä vloggasin youtubessa n. 20-vuotiaana. Ehkä jostain netin ihmemaailmasta vielä löytyy materiaalia, youtubessa jäljellä on vain pari videota. 

 7. ska (Ei varmistettu)

  Moi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *