Tsikret Santa

Ensin väänsin itkua laivalla, kun Popedan (mun osalta) viimeinen keikka päättyi. Sitten märisin bussimatkan kotiin ja olin ihan varma, etten enää koskaan saa mistään yhtä hyvää työpaikkaa. Lopulta kotiin tullessa keittiön pöydältä löytyi mun tsikret santan lahja, joka oli niin täydellinen ja kaunis, että eilisen viimeiset itkut otin siinä lahjaa availlessa.

Mulla on pieni aavistus siitä, keneltä lahja on. Huomenna se selviää – mutta nyt jo ihan megaiso kiitos. En kestä, että joku ”vieras” ihminen voi hankkia mulle näin mahtavan ja täsmälleen osuvan lahjan.

8 comments

 1. annakarin

  Ihana!! Mää niin tiiän, kuka tää on. :–)

  1. Emmi Nuorgam

   Mää en! Olin ihan varma, et barbamama-veeralta, mut eihän Veera edes ole tässä mukana! Pitääks tässä nyt alkaa stalkkaamaan..?

   1. annakarin

    Hei sekin sopis! Stalkkaa, stalkkaa! 😉 

    1. annakarin

     (Paha, ku sit ei oiskaan se, keneksi luulen. Sit oisin vaan, että juujuu, arvasin mää. Heti tiesin..)

 2. phocahispida

  Mä tiedän mä tiedän! Ooh ihanat! Niin ja sanoinsmää jo et tiedän. OOh.

 3. Nannannaa

  Mä luulen, että mäkin tiedän! 🙂 Ihana lahja!

 4. Emmi Nuorgam

  Ihana Gigihän se. Sanon vielä, että nyt osui ja upposi. Oon edelleen ihan sanaton!

  1. Gigi

   No HUH!! Aattelin et kamala jos pilaan sun ehkä ainokaisen joululahjan 😀 Se höyhenkoru on mun mielestä aivan ihana ja tulit siitä heti mieleeni. Ihanaa joulua Emmi, vaikka siellä vissiin vähän sairastellaankin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *