Hups olen eksynyt

Nimittäin Yorkshireen. 1920-luvulle.

Enkä ole instagramista päätellen ainoa. Downton Abbeyn neljä ensimmäistä tuotantokautta ilmestyivät Netflixiin ja mammabloggaajat sekosivat. Me ei ehditä enää edes juoruta päiväuniaikoja keskenään, kun on pakko ahmia jokainen hereilläolosekunti Englannin ylimystön elämää. Ensimmäinen jakso oli tylsä kuin taivas (sellainen harmaa, ei kaunis sininen), mutta kahden jälkeen olin koukussa.

Onneksi olen työtön, niin voin kuluttaa päivät, illat ja yöt tuijottamalla televisiota. Jotain hyvää tässäkin.

Kuvat: täältä / täältä

16 comments

 1. Raissi

  En tajua yhtään mistä te vaahtoaette? En oo kattonu ainuttakaan jaksoa. En ehdi, ku pittää vaihtaa verhoja, koluta kirppiksiä ja ostella kapisia huonekaluja 😀

  1. Emmi Nuorgam

   No just meinasin sanoa, että sulla on sen verran maaninen sisustuskausi menossa, ettet huomaisi vaikka me kaikki kadottaisiin maan päältä! 😀

   1. Raissi

    Huomaisinpa. Pakko välillä poistua hetkeksi tilasta, jotta sinne voi jonkun ajan kuluttua mennä vähän niinku uusin silmin kattomaan, väliajalla luen teijän juttuja <3

 2. Hanna R.

  Katsoin kaikki neljä kautta joululomalla. Hups! 🙂

 3. Gigi

  :D:D mun facebookin newsfeedikin on täynnä Downtown abbeyn uusimpia juonenkäänteitä ja mä oon aaaaivan pihalla. Tää on just tällanen kahvipöytäkeskustelujuttu. Kaikki muut päivittelee dauntaunäbbiä ja itse istuu hiljaa keskittyen keksin syöntiin välillä silmiä pyöritellen. Ehkä on parempikin olla katsomatta. Jos se meinaan aiheuttaa akuuttia koukuttumista, kun mulla ei ois sellaseen kyl niin yh tään aikaa!

  1. Emmi Nuorgam

   Juu ei missään nimessä, jos et pysty parissa viikossa katsomaan koko sarjaa! 😀

 4. Nannannaa

  Kuulostaa ihan multa. 😀 Haha, nauroin jo instan perusteella, että kohta oot koukussa niiku mäkin, hahahah. Tosin mä koukkuunnuin jo ekasta jaksosta. Täydellisesti. Oon kattonu, öö, 2-3 viikossa 3 kautta ja pari jaksoa päälle. Nyt oon pitänyt muutaman päivän taukoa, kun tuli ähky. Mut kyl mun vähän tekis mieli jo jatkaa urakkaa. 😀

  Mäkin oon työttömänä ja aion kyllä ottaa siitä kaiken irti. Tälleen sivistävällä tavalla, köh.

  1. Emmi Nuorgam

   Juuri katsoin kolmostuokkarin vikan jakson ja voi helvetti että suututtaa. Kamala ohjelma, en katso enää koskaan. 

   1. Nannannaa

    Se oli kyllä paha! Pidin kans mykkäkoulua koko ohjelmalle seuraavat kaks päivää. Sit oli pakko vähän kattoa, että miten homma jatkuu. Mutta tällä hetkellä oon vähän niissä fiiliksissä, että neloskausi ei oo enää niin hyvä. Vaikka pakko mun on sitä vielä kattoa, kunhan pääsen tästä pahimmasta ähkystä. 😛

 5. Lilleri78

  Nääääääää mulla mitään netfliksiä ole! Ääääh! Tuo olis varmaan just oivallista ompelemisen oheisviihdettä…

 6. Rosanna

  Mä en kyllä yhtään tiedä mikä juttu tämä huuma on, enkä taida uskaltaa ottaa selvääkään. KAIKKI tuntuvat vouhkaavan tästä ja pelkään, että jos mäkin nyt sitten katson ”ihan vaan yhden jakson” niin olen sitten nenä kiinni tv:ssä seuraavat pari kuukautta. 😀 Katsotaan, kauanko saan pidettyä uteliaisuuteni kurissa (vai onko mun pakko katsoa yksi jakso, että tiedän sitten mistä keskustella teidän muiden kanssa mekkoiltamissa?).

 7. Ullalaa

  Jep, en tiedä mitä kävi. Olen kauan haaveillut sen katsomisen aloittamista, mutta en ole sitten viitsinyt streamata. Tänään ajattelin, että katson sen vartin kun lakkaan kynnet mutta mitä loppupäivälle sitten tapahtuikaan? Mun mielestä kyllä ensimmäinen jakso oli tosi hyvä, eli varmasti sitten vielä parempaa on odotettavissa? 😀 

  1. Emmi Nuorgam

   Juu, mää meen nyt neloskaudessa. Musta siinä on parasta juuri se, että joka jaksossa tapahtuu, eikä se ole sellaista kauniitjarohkeat -tyyppistä hieromista jaksosta toiseen. Aina välillä saattaa olla vähän hämmentävää, kun yhtäkkiä hypätäänkin vuosi eteenpäin, mutta siihen tottuu pian! 

 8. Nannannaa

  No mut mitäs hemmettiä sit pitäis tehä, kun on kattonu neloskaudenki kokonaan? 🙁 Elämä alkoi yhtäkkiä tuntua kovin tyhjältä ja merkityksettömältä.

  Tai ehkä sellainen paluu todellisuuteen vois ollakin ihan hyvä vaihtoehto. 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Etsiä jostain vitonen katsottavaksi? 😀

   1. Nannannaa

    Kuulostaa suunitelmalta! Hiiteen todellisuus! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *