Helpommin sanottu kuin tehty.

Nimittäin se hissuksiin liikunnan aloittelu. En tänään päässyt pilatekseen, kun otin eilisen bodybalancen hiukan liian tosissaan ja jalat tärisi vielä aamullakin. Niinpä joogasin juuri kotona tunnin verran. On muuten hiukan eri fiilis kun joogasalilla – voi kuunnella rauhoittavaa pyykinpesukoneen solinaa ja miehen teatraalista huokailua, kun ei pääse katsomaan telkkaria. Myös tuoksumaailma on eri: paistinperunoiden käry vie ajatukset 1980-luvun Teboilille, tuonne hathajoogan synnyinsijoille.

Kyllä mää oon sitten niin zen. (Paitsi ollaanko joogassa ylipäänsä zen..?)

6 comments

 1. Suvi K.

  Mä luulen että tää on sarjassa positiivisia ongelmia. 😀 Tsemppiä kuntoiluun!

 2. jnk

  Mä oon aivan täysin hurahtanut tohon verkkojoogaan!! Se on aivan loistava konsepti, vaikka en ole aiemmin joogannutkaan niin tunteja on niin eri tasoisille että pääsee hyvin mukaan. Välillä on ihan sellanen olo että olisi lapsi karkkikaupassa 😀 

  1. ajon

   Mikämikä verkkojooga? Minäkin haluan!

   1. Emmi Nuorgam

    Tuossa allakin on suositus, mää liityin testiksi Yogobeen. Siellä on suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja englanniksi tunteja, kaikkea 5-60min välitä. Suomenkielinen valikoima on hiukan suppea, joten raidan itsekin tsekata ton toisen! 🙂

 3. jnk

  fi.yoogaia.com! Suomen- ja englanninkielisiä tunteja. Löytyy live-tunteja ja sitten niiden tallenteita. Töissä teen esim. pari kertaa viikossa 15 minsan taukojoogan! 🙂

 4. Eeru

  Ihan hyvä että kuuntelit kroppaasi ja päätit jäädä kotiin joogailemaan. Liian raju startti yleensä kostautuu ja liikunnat lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoivatkin kipujen, särkyjen tai vamman takia. Hitaasti hyvä tulee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *