Istuiko perheenäiti tosiaan ihan rauhassa auringossa?

Tänään Iidesrannassa todistettiin harvinainen näky: kaksi lasta leikki kuravellilaatikossa tiettävästi jopa 10 minuuttia ihan keskenään, ilman että äidissä oli mitään sen suurempaa juuri sillä hetkellä vialla. Silminnäkijähavaintojen mukaan äiti istui koko tämän ajan silmät suljettuina kasvot kohti aurinkoa, eikä kumpikaan lapsista tällä välin lyönyt toista lapiolla, ämpärillä tai kivellä tai edes tukenut toisen suuta täyteen mutaa. Huhutaan jopa, että äiti olisi saanut istua aivan rauhassa auringossa myös yksien lyhyiden raivareiden jälkeen, kun pienempi lapsista lähti isänsä kanssa lääkäriin. Osa silminnäkijöistä vakuuttaa, että vanhempi lapsista olisi myös leikkinyt hetken aikaa pihan muiden lasten kanssa sen sijaan että olisi roikkunut äidin lahkeissa huutamassa ”Ei!”. Näin radikaalin ajatuksen todistaminen vaatisi kuitenkin todisteeksi muutakin kuin kuvamateriaalia, joten jätämme tutkinnan toistaiseksi näiltä osin avoimeksi. Tavoitimme paikalta äidin, joka todella istui kasvot aurinkoon päin ja näytti hymyilevän. Äiti kuitenkin vakuutti tilanteen olevan ohimenevä – noin 20 minuuttia tapahtumien jälkeen vanhempi lapsista nimittäin karjui pää punaisena: ”Äiti ei omaan kotiin, ÄITI TÖISSÄ!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *