2-vuotiaat bestikset

Meillä kävi silloin kaksi vuotta sitten ihan sairaan hyvä tuuri, kun ystäväperheeseen syntyi pieni Aloda kolme viikkoa ennen Hildaa. Tyypit on siitä lähtien viettäneet paljon aikaa yhdessä ja on ihan mahtavaa, kun nyt 2-vuotispäivien korvilla ne ovat selvästi alkaneet keksiin yhteisiä touhuja ja leikkejä. Aloda perheineen on Hildalle hirveän tärkeä ja jossain vaiheessa tytöt kutsui meitä kaikkia neljää vähän ristiin äidiksi ja isäksi – ei se ole niin justiinsa.

Nyt, kun Alodasta on tulossa isosisko, on Hildakin tietysti alkanut valmistautua uuteen vauvaan. Yksi ilta leikittiin sitä, että Alodan vauvalle ostettiin tutteja, toisena päivänä Hilda kyselee, että joko se vauva on ovella ja käy koputtelemassa ulko-oveen varmuuden vuoksi. Tytöt myös lähettelee toisilleen videoita, tuttavallisemmin veistejä, silloin jos eivät pääse näkemään ja ikävä yllättää. Esimerkiksi nyt, kun Hilda on ollut viikon kipeenä, on hän kysellyt melkein joka päivä, että koska Aloda tulee leikkimään, syömään tai jumppaamaan. Ilona ja Juuso saa myös osansa videoista ja tänään meidän yhteiseen WhatsApp -ryhmään ilmestyi Hildan pusutteluvideoita Juustolle. Einokin on jo alkanut tajuta mistä on kyse ja alkavan kiukkukohtauksen saa aina katkaistua sillä, että läväyttää kummitäti-Ilonan naaman tiskiin – jos joku on missikeisarin lempparityyppi, niin Ilona.

Instagramissa tytöt on seikkaileet jo aiemminkin yhdessä, mutta nyt vihdoin sain ladatuksia videomateriaalia tännekin.

On ne vaan niin sairaan suloisia. Voi kunpa tämä ystävyys kestäisi vielä vuosikausia!

3 comments

  1. Amma

    Yritin tykätä kahdesti, ei onnistunut. <3

  2. Hanskula (Ei varmistettu)

    Ihania ootte ihan kaikki! Miss U &lt;3

  3. Intended Mum

    Voi ihanat! Piti ihan nauraa tuolla mato moille. Bestikset on kyllä parhautta, kaksivuotiaana tai kolmekymppisenäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *