Mun sielussa paistaa aurinko

Energia. Se on jännä juttu. Kun sitä ei ole, niin koko maailma on musta. Mutta kun sitä on, niin kaikki on mahdollista!

Kuvan Aamulehti ei liity tapaukseen.

Sen kateudesta puhumisen jälkeen olo helpottui ja alkoi tuntua taas siltä, että tässä on jotain järkeä. Että mä ehkä oikeasti olen jonkun arvoinen ja osaan jotain. Pimeys ja talvi vetää mut aina jotenkin ihan matalaksi, mutta nyt tuntuu että kulunut talvi on ollut erityisen raskas. Mitä enemmän aurinko paistaa, sitä enemmän rakastan mun elämää ja tunnen olevani elossa!

Tää viikko on ollut jotenkin ihan erityisen mahtava – kaikilta osin. Lapset on viiden viikon sairastamisen jälkeen vihdoin terveenä, on saatu unta ja hölmöilty yhdessä. PING Helsinki ilmoitti valinneensa mut mukaan PINGiin ja tuntuu ihan sairaan hyvältä tulla kutsutuksi maan sisällöntuottajien parhaimmistoon! Olen saanut upeita yhteistyöehdotuksia, kutsuja tapahtumiin ja rohkaisua ottaa yhteyttä muihin bloggaajiin. Äänestyskirjoitus oli mun kaikkien aikojen tykätyin postaus ja siihen liittyen olen saanut valtavasti tsemppiä ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä. Erityisen maireaksi veti Suomen Lukiolaisten Liiton kehut – nuoriso- ja opiskelijajärjestöt on kyllä vaan niin <3!

Kuin kirsikaksi kakun päällä sain eilen ensimmäisen ihan oikean asiakkaankin! Se oli viimeinen sysäys jota tarvittiin ja nyt olenkin varannut ajan Ensimetrin yritysneuvontaan. Musta tulee taas yrittäjä, aion pystyä elättämään itse itseni ja tehdä kaikkia mahtavia juttuja, joita rakastan ja joista saan valtavasti voimaa.

Niin että kiitos. Ihan sairaan iso kiitos kaikille teille. Auringon lisäksi kaikki te ruudun sillä puolen olette valaneet muhun ihan mielettömän määrän uskoa itseeni. Se tuntuu hyvältä.

14 comments

 1. cady

  puspuspus

 2. Eerika

  Mahtavaa! Ja tiedän kyllä tuon fiiliksen, eilen olin niin väsynyt että olin nukahtamaisillani olkkarin lattialle tyynykasaan, mutta tänään aurinko taas paistaa! Susta tulee ihan sairaan kova yrittäjä, voit yhdistää kaiken mahtavan mitä osaat ja tykkäät tehdä. Ihanaa kevättä ja kesää <3

 3. MM

  Mä ihailen sua! 

  1. Emmi Nuorgam

    

   Voi kiitos! 🙂

 4. Pari sannaa

  Woop woop! o/

 5. Kahvittelija

  Hienoja uutisia! 🙂

 6. Juudit

  Kuulostaa ihanalta! Minusta on niin mahtavaa, että on tuollaisia sinunlaisia ihmisiä, jotka näkevät niin paljon syitä luottaa itseensä ja tulevaisuuteen että saavat idean ja käytännön energian yrityksen perustamiseen. Ei turhaan sanota että se lisää toivoa myös ympärilleen 🙂

  Aurinko on niin <3

 7. Emmi Nuorgam

   

  Kiitos kaikki! Just eilen Visual Diaryn Saara sanoi, että yksi parhaista asioista bloggaamisessa on vieraiden ihmisten tsempit. Se on! Syleilisin teitä kaikkia, jos se olisi mahdollista. 🙂

 8. Päähenkilö

  <3

 9. Anna Blue Eyes

  Kuvasta paistaa ilo! Onnea kevään uusiin kuvioihin 🙂

 10. Vierailija (Ei varmistettu)

  Tuo energia on Saatanan valhetta. Energia on juuri meditaatiossa, ja meditaatio ottaa demoneita sisään. Demonit syövät ihmisen elävältä osittain sisältä.

  1. Emmi Nuorgam

   Aivan.

   1. Vierailija (Ei varmistettu)

    Pahoittelut, ymmärsin väärin, luulin että tarkoitit jotain muuta. Jumala rakastaa sinua. Olet näkevä Kristuksen jos uskot. Olet perivä Taivaan jos uskot.

  2. CougarWoman

   Olin just tulossa sanomaan ihan samaa.

   …NOT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *