Mä annoin pikkusormen, Netflix vei koko käden (mukana myös arvonta!)

Yhteistyössä Netflix

Vinkkasin jo viime viikolla eräästä mahtavasta yhteistyöehdotuksesta, jonka sain ja nyt voin paljastaa sen teillekin. Mut nimittäin kutsuttiin Netflixin stream teamiin eli tuttavallisemmin Netflixin maailmanlaajuiseen bloggaajaverkostoon, jossa katsotaan uutuussarjoja, rakastetaan palvelua ja viihdytään muiden jäsenten parissa. Koskaan ennen ei ole tullut sellaista tarjousta, johon voin silmää räpäyttämättä vastata ”Kyllä, oi kyllä!” joten arvannette että mä olen innoissani? Eikä intoa ainakaan tippaakaan vähentänyt se, että pääsin saman tien Helsinkiin minilomalle, tapaamaan muita bloggaajia ja syömään hyvin.

Stream teamin tapaaminen järjestettiin Kluuvin Glo -hotellissa ja pääsin myös majoittumaan samaiseen paikkaan. Aiemmin olen yöpynyt pariinkin otteeseen Glo Artissa Lönnrotinkadulla, ja Kluuvin Glo tuntuikin olevan Artin hipsterimpi serkku. Siinä missä Artin miljöö on historiallisen arvokas, on Kluuvi todella tyylikäs ja viihtyisä. Itseasiassa niin viihtyisä, että meinasin myöhästyä aamulla junasta, kun unohduin aamiaisravintolaan fiilistelemään musiikkia, rauhaa, ravintolan tunnelmaa, aamiaista ja ohi kulkevia kiireisiä helsinkiläisiä. Viihdyin hotellissa siis erinomaisesti ja ihan varmasti tulen vielä palaamaan sinne ihan omallakin rahalla.

Stream teamiin kuuluu lisäkseni noin 15 muutakin bloggaajaa, joista lilyläisiä ovat phocahispida, Iksu, The Variety Show’n Maria ja Visual Diaryn Saara. Iksua ja Karkkia lukuunottamatta kaikki muut bloggaajat olivat mulle uusia tuttavuuksia, ellei esimerkiksi Soppaa ja sirkushuveja -Hannan fanittamista ja ruokakuvien kuolaamista lasketa. Oli hauska päästä juttelemaan muiden kanssa omasta blogista, bloggaamisen huippuhetkistä ja kuulla, että moni muukin tuskailee oman bloginsa typerän nimivalinnan kanssa.

Juttelun lisäksi me päästiin kokeilemaan Yin-joogaa Kämp spahan (lyötiin muuten ennen tunnin alkua vetoa, että pystyykö Karkki olemaan koko tunnin hiljaa – mitä veikkaatte, kuinka kävi?) ja tietysti syötiin ja juotiin hyvin. Screeneillä pyöri Netflixin tuorein alkuperäissarja (eli Netflixin oma tuotanto) Unbreakable Kimmy Schmidt, joten sen kunniaksi myös ruokien teemana oli New York. Mähän olen tunnollisena stream teamiläisenä tietysti katsonut Kimmy Schmidtin ekan tuokkarin jo, mutta oli kiva huomata, että jaksot kesti myös toiseen kertaan katsomisen. Tykkäsin siitä kovasti, vaikka sarjaa onkin kritisoitu sen muistuttavan liikaa niinikään Tina Feyn tuottamaa 30 Rockia. Mulle se on itseasiassa ihan se ja sama, kun en ole 30 Rockia koskaan katsonut.. Ja kun nyt paljastelun makuun päästiin, niin voin paljastaa etten ole koskaan katsonut myöskään ainuttakaan jaksoa Game of Thronesia tai sitä-vampyyri-sarjaa-jonka-nimeä-en-nyt-tähän-hätään-muista. Sen sijaan olen katsonut esimerkiksi House of Cardsin, Orange Is The New Blackin, Marco Polon ja Lilyhammerin. Can you see a pattern here?

No, mutta se minusta.

Kiitokseksi mun stream teamiin liittymisestä Netflix nimittäin tarjoaa jollekin mun lukijoista Netflixin ilmaiseksi 6 kk ajaksi! Sen lisäksi sain heiltä Apple TV:n ja koska me ei tarvita sitä, niin sain luvan arpoa senkin jonkun teidän kanssa.*

Arvon jäsenyyden ja Apple TV:n ensi viikon tiistaina, eli teillä olisi nyt viikko aikaa osallistua kilpailuun. Haluaisin kuulla, että mitkä on teidän lempparisarjoja ja -elokuvia Netflixissä tai vaihtoehtoisesti voit kertoa, että mitä katsot sieltä heti ensimmäisenä, jos satut voittamaan tuon kuuden kuukauden ilmaisen katseluoikeuden. Myös tarinat siitä, kuinka Netflix pelasti kotiäidin mielenterveyden *köh köh* saa jakaa.

Omasta puolestani voin esimerkiksi kertoa, että viime aikojen suosikkeja on olleet noiden aiemmin lueteltujen lisäksi kestohitit Maltti & Valtti, Teletapit ja Mimi ja Kuku – kyllä, 2-vuotias tyttäremme osaa käyttää Netflixiä sekä puhelimella että pleikkarilla. Aikuisten uusin tuttavuus oli Silta, jonka kautta päädyin myös Millenium Trilogiaan ja läjään muita ruotsalaisia dekkareita.. Niin ja sitten tietysti oli se Downton Abbey, josta varmaan jokainen mun lukija on saanut jo tarpeeksensa. Mutta lupaan lopettaa sarjasta meuhkaamisen heti, kun sen vitoskausi ilmestyy Netflixiin! Nyt me katsotaan tosiaan House of Cardsin kolmoskautta, joka on valitettavasti ollut jotenkin ärsyttävän tahmea, kun vertaa edellisiin kausiin. Seuraavaa koukuttumista siis itsekin odotellessa!

*Jos Apple TV ei ole tuttu, niin lisätietoja siitä löytyy mm. täältä.

50 comments

 1. LauraKR (Ei varmistettu)

  MÄ MÄ MÄ!!! En ole myöskään katsonut noita vampyyrisarjoja, mutta tietysti House of Cardsin. Tosin nyt en ole ehtinyt katsoa mitään ihan liian pitkään aikaan – siksipä ei ole sitä tilaustakaan voimassa. Oppisipa tuo yksi nukkumaan, niin johan taas!
  Mutta viime talvena mä imetin ja katsoin How I Met Your Motheria. Tietty. Ja katsoisin kyllä Downton Abbeyn uusiksi.

 2. Janica B. (Ei varmistettu)

  Halleluujaa, Janica ”haluan aikakoneella 1400-luvun luostariin” Brander osallistuu Netflix-aiheiseen blogikilpailuun!

  Rakastan Netflixiä, koska rakastan laatusarjoja, hyviä elokuvia ja dokumentteja. Olen kyllästynyt kaikkeen shittiin, mitä tv on nykyään täynnä. Kaikki kokki-, tissi-, selviytymiskamppailu bilesaarella äitien kesken ja samoja suomalaisia näyttelijöitä kierrättävät komediasarjat toistavat itseään.

  Koti-iltamme ja viikonloppumme ovat paljon kivempia nyt, kun emme ole enää tv:n kräppikasarjojen vallassa. Katsomme hyvin käsikirjoitettuja sarjoja, joista sikiää kotisohvalla huikeita keskusteluita moraalista, ihmissuhteista, yhteiskunnasta ja historiasta.

  Suurin suosikkini on maailman kaikkien aikojen parhaiten kirjoitettu sarja Breaking Bad. Pidän myös Mad Menistä, Modern Familysta, Kimmosta, Better Call Saulista ja The Black Booksista. Netflixistä löytyy mahtavia vanhoja elokuvia ja sarjoja. Ja siellä on ollut kaiken anime-kiljunnan lisäksi hienoja lastensarjoja, kuten Histamiinia.

  Tiivistettynä: Enemmän Netflixiä, vähemmän paskaa.

 3. Sanna1234 (Ei varmistettu)

  Osallistun 🙂 Käyttäisin Netflixiä elokuvien katseluun.

 4. Erkkimerkki

  Oi netflix, vauvavuoden pelastaja. Meiltä hajos tallentava digiboksi ja mies sano ettei hankita semmoista enää. Pää meinaa hajota kun ostos-tv pyöri telkkarissa ja mä istuin sohvalla imettämässä. Lilyhammerin kaikki jaksot tuli tsekattua aika nopeasti 😀

  Nyt aloitin Lutherin seuraamisen ja sen jälkeen suunnittelin vihdoinkin katsoa breaking bad.

   

 5. Lilleri

  Netflix helpotti kummasti elämää, kun syksyllä jouduin 6 viikon liikuntakieltoon. Orange is the new black ja Breaking bad on suosikkejani. Uusia lemppareita (= krapulan pelastajia) ovat Better call Saul, Unbreakable Kimmy Schmidt ja Shield. Miten krapuloista selvisikään ennen Netflixiä! 😀

 6. aliisajoo

  Mä rupesin kattoon Hart of Dixiee toissapäivänä, ja nyt on haluis enää tehdä mitään muuta. Netflix on sairastaessa parasta, tenttiviikkojen lähestyessä vähän ei-niin-parasta… 

 7. apple (Ei varmistettu)

  Oon tykännyt erityisesti noista Netflixin alkuperäissarjoista. Suosikkeja on Orange is the New Black ja uutena tuttavuutena rikossarja The Fall. Kimmy Schmidtiin ajattelin tutustua seuraavaksi 🙂

 8. bisousss (Ei varmistettu)

  Holy moly OITNB. Olen kuolannut Netukan perään jo kauan ja etenkin nyt ulkomailla asuessani teeveettomässä arjessa olen kärsimässä hätää. Kaipaan suomen telkkuria, ohjelmia ja kieltä, joten luottavaisin mielin olen jo polvillani rukoilemassa Netflix-jumalia, jotta pääsisin taas tiirailemaan sarjoja. Ja tuo em. Orangeblack-shit on kesken eli kakkoskausi odottaa töllääjäänsä…. Huuu!

 9. Manuu (Ei varmistettu)

  Oi lemppareita ehdottomasti Orange is the new black sekä Silta. House of cardsin taso tuntuu laskevan kuin lehmän häntä ja kolmoskausi jäikin kesken, joten jotain uutta katsottavaa kyllä kaipaisi!

 10. nm (Ei varmistettu)

  Ooh miten jännittävä yhteistyöproggis! Ei ihmekään ettei tarvinnut suostumista pitkään pohtia.

  Netflix on kyllä varsinainen arjen pelastaja kaltaiselleni leffafriikille. Jotain pitää katsoa joka ilta! Sarjoista lemppariksi lukeutuu tällä hetkellä The Killing eli Jälkiä jättämättä, yritän kovasti taistella etten alottaisi kolmatta kautta. Päivässä ei riitä tunnit sarjamaratoneihin! American Horror Story on tietysti ikisuosikki. Leffoista taasen voisi paremminkin kysyä mitä EN ole jo katsonut, mutta ehkä seuraavaksi keskityn Netflixin ruotsalaiseen leffatarjontaan. Sitä kun ei ole niin paljoa tullut koluttua läpi. Vielä. Mutta Snabba Cash oli ainakin ihan jees sieltä puolelta.

  En aluksi muuten lämmennyt yhtään tuolle Unbreakable Kimmy Schmidtille, vaikka 30 Rockista pidänkin. Noh, kummasti sitä tuli kuitenkin katsottua koko kausi, eikä se niin hullumpi loppujen lopuksi ollutkaan. Hups

 11. A. Sinivaara

  Toi pehmokisu <3… mun Glosta varastamani on tosin tiikeri. Toi näyttää ilevekseltä tupsukorvineen. Joo tiedetään, tartuin taas olennaiseen 😀

  Meillä oli Netflix täällä viitisen vuotta sitten, mutta käytettiin sitä naurettavan vähän. En tiedä, ehkä silloin tarjonta oli köyhempää, mutta tuntui, ettei siellä pyörinyt kuin ikivanhat Poliisiopistot ja Frendit. Ehkä pitäisi näin modernina aikana kokeilla taas uudestaan.

 12. Sara T (Ei varmistettu)

  Netflixiä käytettiin parisen vuotta sitten erittäin ahkerasti intensiivisen opiskelun vastapainona!
  Mikään ei ollut parempi rentoutumiskeino, kuin heittää aivot narikkaan ja katsella sarjoja jakso jakson perään. Mielenkiintoiset elokuvat ja dokumentitkin saivat käyttöä, joita Netflixistä seurattiin ahkeraan. Nykyään joudun vanhemmilla vieraillessani katselemaan uusimpia sarjoja, isäni kanssa netflixajasta kilpaillen. Meillä ei voi enää opiskelutulojen (lue Kelan tuki, ylimääräistä 0€) takia olla netflixiä riemastuttamassa arkeamme. Sairaspäivät, vapaapäivät, krapulapäivät, kaikki kuluisivat mieluusti netflixiä töllöttäen, koska telkku ei tarjoa laatua silloin kuin itse haluaa.

 13. sinisofai (Ei varmistettu)

  Oho, myönnän suoraan, että nyt houkuttelee enemmän Apple Tv kuin Netflix, sille olisi suuri tarve! Mutta Netflixiäkin on tullut testattua parikin kertaa, parhaiten jäi mieleen, että sieltä löytyi Twin Peaks, joka piti tietty heti katsoa uudestaan (koska se on paras) ja jäin koukkuun Orange Is New Black -sarjaan myös. Mulle on jääny kuva, että Netflixissä ei hirveesti mielenkiintoisia leffoja olis, mutta sarjoja sitäkin enemmän. Leffapuolella sais tulla enemmän uusia, ajankohtaisia ja sekalaisempi valikoima.

 14. Jennisi (Ei varmistettu)

  Osin sun(kin) aiemman Downton Abbeyn hehkutuksen myötä päätin, et seuraavan kerran sairastaessani lataan Netflixin uusiksi (sen ilmaisjakson käytin syksyllä samaan tarkoitukseen ja silloin meni mm. OITNB). Myöskään tämä ei kyllä tuottanut pettymystä – viikonloppuna kun ehdin jo katsoa Temptation Islandinkin tähän saakka julkaistut jaksot.

 15. hk (Ei varmistettu)

  Kelpaisi mullekin! Meillä ei vielä netflixiä ole ollutkaan, vaikka kyllä kovasti on kiinnostanut… Downton Abbey olisi ainakin kiva katsoa ja Twin Peaks… Varmasti löytyisi vaikka kuinka monta muutakin sarjaa! =)

 16. Silkkitassu

  Mä varmaan aloittaisin kattoo Alicea! Näytti mun tyyliseltä sarjalta. 
  Meillä Netflix oli n. vuoden verran, mut sit HBO tuli tilalle koska Games of Thrones. Elokuva tarjonta Netflixissä on kyllä ehdottomasti parempaa kuin muualla. Niitä mä eniten kaipaan! Yritettiin pitää leffa ilta HBO:n tarjonnalla ja eihän siitä mitään tullut. 😀 sarjoja ne osaa tehdä, mut leffat olivat pohjanoteeraus mun mielestä.

  1. Erkkimerkki

   Me aina otetaan hbo ennen game of thronesin alkua ja irtisanotaan kun kausi päättyy 😀 

 17. Riia (Ei varmistettu)

  Voi kun voittasin! Meillä ei oo netflixiä ja kyllä kaipais jotakin hyvää katseltavaa. 🙂

 18. johanna maalta (Ei varmistettu)

  No mulle. Meillä ei näy edes telkkari kunnolla ja vuorotöiden vuoksi en pysty seuraamaan ainuttakaan sarjaa (vaikka se telkku joskus näkyisikin…) Silta kiinnostaa. Samoin Orange is the new black, jonka hetki sitten kirjana luinkin.

 19. Noooora (Ei varmistettu)

  Kaverin netflixillä ollaan katsottu Orange Is the New Black -sarjaa, joka oli niin koukuttava että! Siksipä olisin kiinnostunut muistakin hehkutetuista sarjoista, kuten juurikin Silta ja Downtobbey Abbey -sarjoista. Häpeäkseni en ole nähnyt kumpaakaan.. 🙂

 20. Seasons of Mari (Ei varmistettu)

  Ooo! Pelasta meidät! Mulla ei oo telkkaria ja nyt tietokonekin hajos niin ettei välillä mee päälle ja välillä ei yhdistä nettiin (vaikka wifi esim puhelimessa toimii). IPadistakin joudun just kohta luopuu ens kuussa kun koulu loppuu. Siinähän sitä sit ollaan ton 4-vuotiaan kanssa 🙂

  Mua kiinnostais ne kaikkien kehumat Orange is the new black ja House of cards! Lisäks kyl ihan varmaan katottais kaikki tai ainaki osa piirretyis, mitä löytyy. Kaverilla katottiin jotain missä ei puhuttu mitään mut joku peruna tai vastaava sähläs kaikkea.

  Oo oo! Ja Downton Abbey, pakkohan se olis taas kattoa!!

 21. Drummerbunny (Ei varmistettu)

  No siis Tansaniaan muuttanuthan kaipaa laatuviihdettä kilokaupalla kun paikallinen televisiotarjonta on mitä on..

  Uudessa asunnossa on 50″ screeni eikä laadukasta katsottavaa. Siis kelatkaa mikä kriisi!!!

  Listalla odottelevat ainakin House of Cards sekä uudet tuotantokaudet Sherlockista. (Siis todellisuudessahan katson pokemonia aamusta iltaan jos ne joskus Netflixiin tulee)

 22. Razorblade (Ei varmistettu)

  Leffojen ja sarjojen katseluun. Nyt on eräs toinen palvelu käytössä, jolta tulee suosikkisarjani Viikingit. Kun 3. Kausi loppuu meinaan lopettaa tilauksen. Olen kuullut, että Netflixillä on parempia elokuvia (Snabba Cash mm.) ja enemmän? sarjoja. Tuosta en ole varma, sillä en ole käyttänyt Netflixiä. Olisi erittäin mukavaa ja tervetullutta käyttää puoli vuotta maksutta Netflixiä (jos vaikka tykästyisin siihen jatkossakin). Lisäksi meillä on Applen laitteita, mutta ei Apple Tv vielä. Helpottuisi tuokin asia samalla. Tavallisen tv:n tarjonta ei ole kiinnostanut vuosiin, joten olen oikein utelias mitä kaikkea Netflix sisältää.

 23. stella maria

  Kerran, kun olin vasta lyhyen aikaa sitten tavannut poikaystäväni, mietimme mitä katsoisimme Netflixistä. Pitkän jahkailun jälkeen (silloin vielä tuleva) poikaystäväni ehdotti varovaisesti Pikku Britannia-sarjan katsomista. Innostuin kovastikin ideasta, mutta jotenkin sitä oli niin ujo lässykkä/olen asiallinen-vaiheessa etten kehdannut myöntää rakastavani kyseistä räävitöntä alapäähuumoria sisältävää sarjaa. Katsoessamme sarjaa molemmat hymähtelivät varovaisesti niille kaikille kakkapissa-jutuille, mutta oikeasti sisäisesti olimme ajatelleet miten loistavaa oli löytää ihminen jonka kanssa jakaisi tämän sarjan. 

  Sitten tämän nostalgiasarjan lisäksi haluaisin katsoa House of Cardsia ainakin! 

 24. irrma (Ei varmistettu)

  House of Cards ja kaikki brittidekkarit! Kesällä aion ottaa pariksi kuukaudeksi netflixin ja tuijottaa pihalla (varjossa) niiiin paljon kuin jaksan

 25. Sarkynytenkeli (Ei varmistettu)

  Tällä hetkellä käytössä on Viaplay ja sieltäkin löytyy toki katsottavaa. Netflixiä olis kiva päästä kokeilemaan ja samanmoisia sarjoja kattoisin kuin muutkin eli se Orange is the new black. Ja olis kai sitä vilkuiltava sitä Downtown Abbeykin..äiti sitä on kovasti mulle hehkuttanu. Kaikenlaisten sarjojen suurkäyttäjänä löytäisin varmasti muutakin katottavaa. Meillä sanotaan että katon kaikki mahdolliset jenkkihömppäsarjat. Saattaa pitää paikkaansa, mut on ne nyt parempaa viihdettä kun toi tän hetken telkkarin tositv pas….ka. Sitä paitsi pysyisinpä aallon harjalla, kun nuoriso mollasi, kun kerroin käyttäväni Viaplayta. Netflix se kuulemma olla pitää. Oonpa taas ollu epämuodikas, kun oon semmosen hankkinu….

 26. marikki78

  Orange is the new black on ollut tähän asti paras ja odotankin tulevia jaksoja. Breaking bad myös yksi parhaista. Keväällä aiomme ottaa uudestaan netflixin, nyt ollut joulusta tauolla.

   

  marikax@gmail.com

 27. darjeeling

  Noin kuukausi takaperin jouduin toteamaan, että kuluja on karsittava ja Netflixistä luovuttava. Ajattelin, että tuskin ehdin sitä ikävöidä, vaan kuinkas sitten kävikään: missä olet nyt, Stargate Atlantis, iltojeni ilo ja aivojeni nollaaja? Että sen nyt ensimmäiseksi päristelisin loppuun. Näin ajan hermolla täällä…

 28. Hannahi90

  Katsoisin OITNB ja Downton Abbeyn kaikki jaksot ja unirytmini olisi taas päin mäntyä. Puoliso katsoisi varmasti Breking badin uudestaan. Ja vietettäis leffailtoja. coccionella ( at ) gmail.com

 29. smiley (Ei varmistettu)

  No siis House of Cards on ihan loistava. Samoin diggaan OITNB:ia. Noiden lisäks sillon ku Netflix-jäsenyys vielä oli niin kaikki stand up-setit oli ihsn kultaa. Jos mää ny saisin ton jäsenyyden niin olis pakko alkaa seuraan sitä Downton Abbeya ja Game of Thronesia, koska musta tuntuu, että nykyyän noi molemmat on yleissivistykseen kuuluvia ohjelmia. I feel left out!

 30. Mamise (Ei varmistettu)

  Tämä mulle, kiiiiitoooos! 🙂 Orange is the new black kiinnostaa kovasti, luulenpa että sillä aloitettaisiin. Pelastaisi seuraavat puoli vuotta, sen verran on nimittäin aikaa että meikämamma palaa taas työelämään.

 31. juillet (Ei varmistettu)

  Vanha kuvaputkitelkkari on parin viime viikon aikana pitänyt uhkaavia ääniä ja tärinöitä, joten tää ois ihan lottovoitto pienten-työtuntien-tekijälle-tai-lähes-työttömälle! Netflixistä päräyttäisin ensimmäisenä ruudulle sarjan Orange is the New Black, kiinnostus on kasvanut sitä mukaa kun on mielipiteitä siitä kuullu! 🙂

 32. Anzi

  Netflixissä parasta ovat hämärät ja ei-niin-hämärät nolot suosikit, eli teini-, tanssi- ja kaikenlaiset kulttielokuvat. Viimeksi katsoin kasareista kasareimman elokuvan Teen Witch, johon rakastuin heti. Netflixin omiin sarjoihin en ole vielä tutustunut, mutta muita sarjoja sieltä on tullut katsottua putkeen.

  Kuten jo sanoin, parasta on kaivaa Netflixin syövereistä jotain todella hämärää, outoa, vähän noloa mutta ah niin ihanaa!

 33. mmoona (Ei varmistettu)

  Meillä on ollut Netflix käytössä nyt noin puolisen vuotta. Luulin ettei siellä ole kovinkaan hyvä valikoima, mutta kaverin suosituksesta sitä kokeilin. Oi että! How I Met Your Mother on ihan parasta! Nyt vastikään kun sinne tuli viimeinen tuotantokausi, taisin kiljua ääneen kun mainossähköpostin sain 😀 Yllättävän hyviä leffojakin löytyy, esim. Dallas Buyers Club.

 34. Papu (Ei varmistettu)

  Netflix on mahtava! Suosikkeja mm. Orange is the new black, Silta, Moderni perhe, Frendit, House of cards.

 35. HelloAochi

  Ooh. Katsoisin eka ainakin Doctor whon viimeisimmät tuotankokaudet, Gleen ja Rillit huurussa. Ja leffoja, tietenkin. Tänne se nyt!

 36. HannaK

  Netflix pyörii viikottain kotikoneella, suosikkeja jo katsotuista on ollet Being Human, Dead Like Me, Warehouse 13. Leffavalikoima ei ole vakuuttanut.

 37. ElinaPK

  Millennium-trilogia ja Silta on katseltu täälläkin yhdessä siipan kanssa. Yksin sen sijaan tunnelmoin eräänä iltana Midnight in Paris -leffan parissa. Netflixille olisi käyttöä jatkossakin! 🙂

 38. maarett (Ei varmistettu)

  Aloin vastikään katsoa uudelleen teiniaikojen suosikkisarjaani Gilmoren tyttöjä, johon koukutuin heti uudelleen. Sarjaa on onneksi tehty seitsemän tuotantokautta, joten katsottava ei lopu ihan heti kesken!

 39. saj

  Meillä on katsottu just tuota Unbreakable Kimmy Schmidtiä, eikä mua ainakaan häiritse 30 Rock -vibat. Tykkään kyllä molemmista. Sit tietysti Downton Abbey. Mies taas töllöttää House of Cardsia. Leffatarjonta ei ole  niin vakuuttanut, mutta joitain yksittäisiä ollaan kuitenkin katsottu.

 40. Raella

  Silta ja House of Cards ehdottomia suosikkeja! Myös Downton Abbeyn vanhempia tuotantokausia olisi kiva palautella mieleen:) sitten siellä olisi dokumentti maailman parhaasta sushikokista(en muista nimeä), joka kuulemma jokaisen sushin ystävän olisi pakko nähdä!

 41. Marmeli (Ei varmistettu)

  Voih, ainakin Apple tv pelastais mun tulevan vauvasyksyn. Netflixissä suosikkeja on uusi Sherlock ja Orange is The new black. Saatoin myös viime syksynä vahingossa katsoa melko nopsaan kaikki Lewisit, Poirotit ja Neiti Maplet 🙂

 42. Mannaaaa (Ei varmistettu)

  Meniköhän tossa kaksi hassua päivää, kun House of Cardsin kolmas tuotantokausi välähti pupillin läpi. Viime aikaisiin katsomisiin kuuluvat myös Supersize Me &amp; Food Inc., eli varmaan jotain dokkaria ryntäisin tsekkaamaan ihan ensimmäisenä!

 43. Annnnniii (Ei varmistettu)

  Osallistun arvontaan!
  House of Cards on ollut tosiaan vähän pettymys. Ja luulen, että siinä pohjustetaan ihan liikkaa loppuratkaisua ja ensi tuottista.
  Jos voittaisin niin katsoisin Downton Abbeyn nelosen uudestaan. Meni ekalla katselukerralla raskauspahoinvoinnin kanssa jotenkin ihan ohi.
  Tutustuttaisin myös lapset netflixin maailmaan 🙂
  Nyt meillä on vain kuukauden ilmaistarjous juurikin tuota House of Cardsia varten hankittuna.
  Hei, sun blogista on viimeaikoina tullut jotenkin tosi kiva!

  1. Emmi Nuorgam

    

   Voi kiitos! Osaatko yhtään eritellä mistä se johtuu? 🙂

   1. Vierailija (Ei varmistettu)

    Se oli sun irtiotto kokoomuksesta 😉 Ei vaan! En oikein tiedä mikä se on, jokin aitous ja rohkeus mikä on välittynyt aiempaa enemmän, tai sitten mä olen vaan ollut hidas ja hoksannut sen vasta nyt 🙂

 44. MrsAgatha

  Orange Is The New Black on ehdottomasti eka joka tulee mieleen kun pyydetään Netflix-suosituksia. Itse olen viime päivät viettänyt myös katsomalla ties kuinka monetta kertaa Frendejä. Lisäksi tietty Uusi Sherlock ja suhteellisen hyvä leffavalikoima on plussaa. Perheellisenä myös tykkäämme kovasti Netflixin lastenosastosta jossa on tosi kattava määrä sarjoja ja leffoja (Ankronikka, Lego Ninjago mm.), Netflix sopii etenkin lapsiperheille koska sieltä löytyy kaikille jotain. 🙂

   

  Jos voitan niin Apple TV:n voi laittaa jollekin muulle, meillä ei ole mitään Applen tuotteita joten siitä ei taitaisi olla mitään hyötyä. 🙂

 45. Päivi J (Ei varmistettu)

  Netflixistä haluaisin päästä katsomaan OITNB:n ja kaikkien kehuman House of Cardsin 🙂

 46. AaHoo (Ei varmistettu)

  Me tarvittais telkkari, kuvaputkitöllömme varmaan syttyy pian palamaan 😀

  Netflixistä kannattaa kattoa: House of Cards, Kimmy Schmidt, How I Met Your Mother ja Breaking Bad

 47. Sydnie

  No nyt kiinnostaa eniten juuri tuo Unbreakable Kimmy Schmidt, mutta myös House of Cardsin haluaisin katsoa. Mulla on ollut ilmainen kuukausi käytössä, ja silloin tapitin Orange is the new blackia, joten myös sen uusin kausi kiinnostelee heti, kun se vaan kesällä palveluun ilmestyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *