PING juuri sinä!

Oletteko jo kuulleet uudesta sisällöntuottajien, yritysten ja yhteisöjen some-festarista nimeltä PING Helsinki?

Sain kunnian liittyä tapahtuman content guru -porukkaan ja olen tapahtumasta ihan sairaan innoissani! Innoissani paitsi siksi, että tämä on ensimmäinen tämän yhteisön ulkopuolelta tullut tunnustus ”Suomen parhaat sisällöntuottajat..” mutta myös siksi, että pääsen perjantaina tapaamaan muita bloggaajia ja kuulemaan toivottavasti inspiroivia puheenvuoroja sisällöntuotantoon ja bloggaamiseen liittyen. Yritän myös parhaani mukaan koittaa sen vaatimattomuuspirun poissa mun olkapäältä – muiden esittelyjä lukiessani olen alkanut miettiä, että mitä hittoa just minä siellä teen? Muut ovat aikeissa purjehtia lasten kanssa maailman ympäri tai kirjoittavat sadoille tuhansille ihmisille kuukausittain ja meikkis vaan vähän hörisee täällä omasta elämästään suhteessa aika pienelle joukolle. (Tarvinnee vähän hioa tätä esittelyä ennen perjantaita..)

Innostukseni tapahtumaan liittyen nousi ihan uusiin sfääreihin, kun kuulin, että edellä mainittujen lisäksi pääsen myös tapaamaan omia lukijoitani ja seuraajiani! PING Helsinki nimittäin lanseerasi myös IltaPING -nimisen paketin, johon kuuluu seminaarin iltapirskeet ja illallinen meidän kanssa, Suomen eturivin sisällöntuottajien vetämät työpajat ja tietysti jatkot helsinkiläisessä El Jefe -ravintolassa. Työpajavaihtoehtoja on viisi ja niiden vetäjinä toimivat siis Lilystäkin tuttu Saara Sarvas, huippukuvaaja Mikko Lagerstedt, vihapuheaktivisti Satu Valtere, trashionista Outi Les Pyy ja sisustusinnovaattori Adalmina’s Secret. (Lisää työpajojen sisällöistä löytyy PINGin nettisivuilta.)

IltaPINGin hinta on normaalisti 59€, mutta mainitsemalla mun blogin nimen ilmoittautumisen yhteydessä saa maksusta 10€ alennusta. Olisikin aivan sairaan mahtavaa päästä näkemään teitä ja kuulla, että ketä siellä ruudun toisella puolen ihan oikeasti on. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa Eckerö Linellä perjantaina!

IltaPING-lippu sisältää PING-risteilyn Finlandialla, menomatkalla ohjelmaa yhdessä sisällöntuottajien kanssa ja paluumatkalla illallisen ja paluumatkalla yhteisen ohjelman PING-yrityslipun ostaneiden kanssa. Lähtö Helsingistä 15.30 ja paluu 21.15. Lipun hinta 49€ (norm. 59€) (alv 0%) IltaPINGin liput täältä.

 

1 comment

  1. cady

    sää höriset just hyvin, no stress! samaan aikaan toisaalla tämä hörisijä kiipeää lavalle puhumaan bisneshipeille ja koittaa olla ahdistumatta. luultavasti ahdistun silti ja alan puhua sipseistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *