PARASTA JUST NYT – haaste!

Oi mutsi mutsi -blogin Elsa haastoi mut kirjaamaan ylös, mitkä asiat mun elämässä on parasta just nyt. Joten täältä pesee, ihan satunnaisessa järjestyksessä tosin.

1. Koska kirjoitan tätä postausta Onnibussissa matkalla Helsinkiin, on ensimmäinen kohta aika ilmiselvä. Ihan superhypermaksisideparasta just nyt on siis PING Helsinki ja kaikki muut bloggaajat, jotka pääsen huomenna tapaamaan. En edelleenkään ole keksinyt mitään kovin uniikkia small talk -aloitusta, mutta onhan mulla tässä vielä noin 15h aikaa. Ei homma eikä mikään.

2. Mies. Eikä mikä tahansa mies, vaan aviomieheni, jota ilman oikeastaan mikään ei olisi mahdollista. En oikein edelleenkään pysty uskomaan, miten hyvä säkä kävi, kun rakastuin mieheen joka on paitsi aivan sairaan hyvä isä, myös erinomainen aviomies. Orastavan ”Onks nyt ihan sata-sata-varma et mä lähen 3 päiväks Helsinkiin, voin mä jäädä kotiinkin..” -epäröinnin mies kuittasi sanomalla, että musta on enemmän hyötyä reissussa kuin kotona. Sekin varmaan ihan hirvittävän totta. (Sen lisäksi se varmaan toivoo sydämensä pohjasta, että PINGissä olis vihdoinkin joku kalja- ja/tai pleikkariedustaja, joka haluaisi tehdä meidän kanssa yhteistyötä.)

3. Lana Del Rey. No, Lana nyt on aina parasta, että kuuluukohan se sittenkään tälle listalle?

4. Hilda. En kestä mikä jekkutyyppi siitä on nykyään tullut. Sen lisäksi, että se piirtelee huulipunilla peiliin ja syö salaa kaikki kirsikkatomaatit, ollaan me alettu käymään seuraavanlaisia keskusteluja:

”Hildalle korut!”
”Ei sulla oo korvissa sellaisia reikiä mihin ne sais. Sitten kun oot isompi niin laitetaan sulle reiät ja saat korut.”
”Illalla laitetaan!”
”Ei illalla, kun sit kun oot isompi.”
”Aijaa. Miisa laittaa illalla!”

(Turvallisin mielin voin varmaan mennä lauantaina kotiin, kun Miisa on ollut hoitamassa lapsia..)

5. Valo. Aika harva varmaan on innoissaan pimeydestä, mutta mulle lisääntyvä valo tuo supernaisen voimat. Voin tehdä mitä vaan, koska vaan, miten vaan. Ihan aikuisten oikeasti olen alkanut miettiä, että mihinkähän täältä kannattaisi muuttaa talveksi.

6. Kampaajalla käyminen. Aina välillä supervoimien myötä tulee myös sellainen tunne, ettei tarvitse kampaajaa mihinkään. Että ihan yhtä hyvin voi värjätä tukan itse ja katsoa Youtubesta ohjeet otsatukan leikkaamiseen. No, voin nyt kertoa salaisuuden: se ei ole sama. Ei todellakaan. Kävin tänään ekaa kertaa Kehräsaaren Parturi-Kampaamo Rastassa ja oli kyllä kiva kokemus, vaikka 8 vuoden jälkeen olikin vähän outoa mennä vieraisiin. Elina kuitenkin tajusi heti mistä on kyse ja oli hämmentävän diskreetti tutkiessaan mun ihan-hyvin-voin-leikata-itse-otsista. Tukastakin tuli tosi kiva, kuvista ei niinkään, joten joudutte vähän vielä odottelemaan.

7. Eino ja Einon ihmistyminen. On kyllä aina ihan yhtä päräyttävää alkaa kommunikoida jälkikasvunsa kanssa. Siis niin, että toinen osaa osoittaa leipää, jos haluaa leipää. Tai telkkaria, jos haluaa alkaa tanssia. Viime päivinä olen alkanut tajuta, että ne kummatkin ihan oikeasti kasvaa. Aamulla ne jopa leikki hetken keskenään – tuleeko oikeasti se aika, kun kaksi menee siinä missä yksikin?

8. Yksin matkustaminen. Söin juuri lounaaksi TV Mix -pussin! Siis koska viimeksi olen voinut tehdä näin?

9. Androidille tehty PicCollage -app. Kollaasisovellukset androidille on olleet tosi kökköjä, mutta nyt siihen näkyy tulleen muutos. Keväisin muhun iskee kuvankäsittelyhulluus, joten mahtavaa, että voin taas lisätä lapsellisia tarroja ja emojeja joka paikkaan.

10. Pauli. Yksi parhaista ystävistäni. Mies valloittaa maailmaa minkä ehtii, joten me ei nähdä kovin usein. Siksi onkin ehkä kaikkein parasta just nyt olla kohta P. Kopun Bed&Breakfastissa ja parantaa koko maailma ja kaikki sen ongelmat yhdellä kertaa.

Mää haastan Raisan, Elinan ja Hannan kertomaan omat parhauslistansa!

5 comments

 1. Lukija (Ei varmistettu)

  Elina on kyllä aikamoinen tukkataikuri ja ennenkaikkea mahtava tyyppi. 🙂

 2. Rosanna

  Kohta kolme: totta kai kuuluu. <3 Lana pelasti juuri eräänä päivänä mun mielenterveyden, kun lähdin kävelylle, paistoi aurinko ja hän alkoi laulaa korvanapeissani white lines pretty baby tattoos, don’t know what they mean, they’re special just for you. Ja sitten palasin kotiin niin että taas hengitin enkä ollut enää pahalla päällä. 

  Ihana postaus muutenkin!

 3. Erkkimerkki

  Olen itse menossa ensi viikolla junalla rovaniemelle, yksin, ilman lasta (lapsi odottaa perillä ukin kanssa). Mä en muista koska olisin viimeksi ollut näin innoissani matkustamisesta. Voi juku, oon yksin! 😀

 4. MinEna

  Ihania parhaita juttuja <3 Kiitän haasteesta ja otan sen vastaan!

  1. Raissi

   Samat sanat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *