Mää en sitten ainakaan koskaan..

”Mää en sitten ainakaan koskaan osta Hildalle mitään rimpsumekkoja tai vaaleanpunaisia röyhelöitä.”

Hyvää syntymäpäivää kultapieni! <3

4 comments

 1. millakarhu

  Hahahah! Nää on just näitä. Itellekin lapsivapaana hyvä aina muistaa että nää kaikki ”no minä en ainakaan”-hommat lentäis heti romukoppaan lapsen kanssa. Ihanat rimpsut, onnea äidille ja tyttärelle!

 2. seasonsofmari

  Ai vitsi, olispa kiva semmonen räikeimmät ”mää en sitte ainakaan koskaan” -listauspostaus asioista, jotka on jo tehny – ja kuin kauan meni ennen ku piti heittää näitä ”en koskaan” -aatteita roskakoriin 😀 

 3. Torey

  Onnea Hildalle! Hörhelöt on ihania! 😉

 4. kirsikkainen

  Onnea keijumaiselle Hildalle!!!

  Muistan myös vannoneeni ei rimpsuja, prinsessoja, eikä vaaleanpunaista. Vaan kuinkas kävi. Ja syksyksi typy vinkuu prinsessabalettiin :O Kesäksi sentään futikseen.. Muistan myös vannoneeni, että en ala juoksuttamaan muksuja missään harrastuksissa viikottain, mutta näyttävät nuo ihan ite ne keksivän.

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *