Prisma strikes back!

Momfietiimin illanvietossa pari viikkoa sitten kävi ilmi, etteivät kaikki #teammomfien jäsenet omista Prismakolttua (!) tai edes käy Prismassa (!!!), joten osuuskauppahengessä tunsin velvollisuudekseni esitellä vielä yhden Prismasta hankitun mekon – joka se tämäkin on taas trikoopelkoisen Katien kauhuksi päässyt ihan juhlakoltuksi saakka.

Lilou’s Crushin Hertta opasti meitä viime viikon Lily Talksissa, että asukuvien pääasiallinen tehtävä on saada asu näyttämään hyvältä, ei malli. Voitte kukin arvioida tykönänne, että miten hyvin tehtävässä on (taas) onnistuttu.

Kuten jo aiemmin on tullut varmaan esille, ei ilman Prisman naistenvaateosastoa olisi tätäkään blogia syntynyt. Ajatelkaapa sitä. Siksi siis vannon näiden trikoomekkojen nimeen aina kun vain mahdollista – sitäpaitsi tätäkin aavisteltiin Marimekoksi ennen kuin kerroin sen oikean ostopaikan. Kyseiset kuvat on napsittu Einon ja Hildan synttäreiltä noin kuukausi takaperin ja niistä voidaan erinomaisesti nähdä, miten idyllistä lasten kanssa on (myös) poseeraaminen.

Mekko: Prisma Kaleva

Sukkahousut: Nylon

Rannekoru: Äitienpäivälahja ABC:lta

Asento: todella erikoinen

Lapset: lahjottu kuvaan suklaalla

Täydelliset potretit perhealbumiin – jälleen kerran!

2 comments

  1. Máret

    Hei sunhan pitää koota nää osuuskauppahenkiset postaukset omaksi vaalipostaukseksi! 😉

    1. emminuorgam

      No niin pitää! 😀 Hyvä vinkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *