Tukkaa vain

Kasvatin hiuksia melkein kaksi vuotta. Haaveilin tasapitkästä, paksusta maksipolkasta, joka päässä näyttäisin vähintään Jenni Vartiaiselta. Kasvatin ja kasvatin ja kasvatin – lopulta näyttäen kyllästyneeltä kotiäidiltä, joka vetää tukkansa kiinni sadalla pinnillä ja tyttäreltä lainatulla pannalla. Tukka ei ollut koskaan hyvin, eikä tuntunut omalta.

Sitten juotiin Saaran kanssa muutama pullo punkkua, selattiin Pinterestiä ja todettiin, että ”tukkaa se vaan on, sitä saa Intiasta lisää jos tulee tarve, kippis!” ja päätettiin ajaa se pois.

Nyt se on taas oma. Lyhyt. Skarppi. Ei mikä tahansa tukka, vaan just hyvä. MUN tukka.

14 comments

 1. Suvi K.

  Ihan loistava. Oot kaunis!

  1. Emmi Nuorgam

   Voi kiitos, niin sinäkin olet! 🙂

 2. CougarWoman

  Tosiaan sun tukka! Käy sulle tosi tosi hyvin! (Sanoo joku, joka ei oikeasti edes tunne sua :D)

 3. Merenwen

  Ihanat hiukset! 🙂 

 4. emmaa

  Aivan mahtava tukka! Itse myös pätkäisin maanantaina hiukset lyhyiksi ja olo on erittäin helpottunut ja onnellinen. 

  Mutta, yksi pikku kyssäri. Onko sull ajotain suosituksia hiusvahoihin jolla sais sivut ja takaosan siistiksi…

  1. Suvi K.

   Riippuu tosi paljon sun hiusmallista, mutta mun suosikki on Four Reasons Spider (sinikantinen mustavalkoinen purkki). Vähän pehmeämpi käsissä kuin monet muut vahat, minkä ansiosta helppo levittää, ja antaa kuitenkin arkikäyttöön oikein riittävän hyvän tuen, eikä tee hiuksista tahmasen/rasvasen olosia.

   1. Emmi Nuorgam

    No itseasiassa ei. Mun hiuslaatu on sellainen, ettei sitä pysty kesyttämään vahalla ollenkaan, eli sivut ja takaa pitää vetää maksimissaan 9mm siiliksi. Mun tukka kasvaa sillain ihmeellisesti suoraan ylöspäin, ei siis lainkaan laskeudu päätä myöten, kuten kai useimmilla. Jos föönaan tukan ihan miten sattuu, niin se näyttää yhdeltä suurelta mikrofoonin tuulisuojalta! 😀

    Olen aiemmin käyttänyt ihan vaan jotain vahaa, mutta voisin kysellä tuolta hovikampaajaltani, että onko sillä jotain suosituksia. 

 5. nansk

  Aivan mahtava muutos. Iso peukku!

 6. RebeckaB (Ei varmistettu)

  Siis UPEA tukka, näytät todella hyvältä! En ole tainnut koskaan kehua tuntemattoman ulkonäköä netin välityksellä, mutta nyt oli pakko, koska kuvasi herätti minussa niin vilpitöntä ihailua! Vau!

 7. smiley (Ei varmistettu)

  Jee! Mää oon niin odottanu tätä hetkee! Ohan se ny pirun hyvän näkönen, hyvin tehty!

 8. Marsikka

  Todella upea! 🙂

 9. Nooa (Ei varmistettu)

  Heippa.
  Todella ihanan upee! Juuri täydellinen. Tyylikäs.

 10. Pari sannaa

  Kaunis ja skarppi tukka, ja vitsi noi korvikset on kivat. (Tai siis nää korvikset, koska mulla on samat toisenvärisinä päällä. Kukas kissan hännän nostaa jne.) 

 11. Miitu (Ei varmistettu)

  Hyvältä näyttää 🙂 Tosin en nyt oo näiden kuvien perusteella löytäny moitteen sijaa edellisistäkään versioista, mutta kyllä se aina lisänsä tuo, jos se pääkarvusto tuntuu omalta. On se kuitenkin monesti enemmän kuin vain tukkaa. Mä haaveilen aina välissä lyhyistä hiuksista, mutta ei näillä haivenilla. Näyttäisin vain isältäni kutistettuna korvikset korvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *