Mitä hittoa minä teen täällä?

Tiedättekö mitä tulee, kun yhdistetään satakunta devaajaa, CMS, Drupal, WP REST API, W3TC ja WPML?

Niin, tiedättekö? En minä ainakaan tiedä. Että terkkuja vaan WordPress -seminaarista! Noin 4h ohjelman alkamisen jälkeen tajusin, että täällä puhutaan ihan eri paikasta, kuin siitä WordPressistä missä ihmiset bloggaa. Toistaiseksi olen puhunut neljän henkilön kanssa, ja nyökytellyt vaan sen näköisenä, niin kuin tajuaisin jotain. Inkerin vikaa -Sannakin on täällä ja voi moro, tyyppihän puhuu nörttiä kuin vanha tekijä!

Nyt alettiin puhua front-endseistä.

Mun on varmaan pakko ottaa kohta kalja.

8 comments

 1. Amma

  Mä just eilen sanoin työkaverille, että mitä vanhemmaksi itse tulee, sen enemmän ymmärtää, ettei kaikki ihmiset oikeasti ole ammattilaisia vaan ne vaan luulee tietävänsä tai antaa ymmärtää että tietävät mistä ne puhuu, eli ei tässä itselläkään ole kovia paineita..

  Mutta hei, siitä sitä oppii, kun lähtee noin syviin vesiin seilaan, kyllä sieltä aina jotain tarttuu tukkaan!

  Mäkin puhun nykyisin täysin pätevää leffanörttijargonia kun olen sitä vierestä kuunnellut viistoista vuotta. Että jos kiinnostaa greenscreenin valaistus tai joku hemmetin 4k-tekniikka, niin I´m your guy!!

 2. Lilleri78

  Apuaaaaaaaa!!! 😀

 3. Pyjama

  Kirjainlyhenteet on helppo tapa pistää ulkopuolisten päät pyörälle. Mulle noista sun kirjaimista tulee mieleen, että APIhan on selvä: atmospheric pressure ionization ja 3TC olisi 2′,3′-dideoxy-3′-thiacytidin eli lamivudiini, mutta eihän siinä edessä mitään tuplaveetä tule. 😛

  Mukavaa seminaaria!

 4. Sanna Inkeri

  Ahaha, ihan hyvin sä feikkaat kun istut tuolla vaan tyylikkäänä koneella 😉

  Kahden kuukauden työputki koodareiden (eli kehittäjien eli developereiden eli devaajien!) kanssa opettaa aika monta fantsua sanaa ja kirjainlyhennettä. (Front-end eli frontti on just SE wordpress näkyy sulle kun käytät vaan etkä koodaa back-endissä niinQ. Näin mää sen kässään.)

  Ja nyt kolmas kuppi kahvia! Vai kalja?

  1. Emmi Nuorgam

   Mä tulin kotiin jo. Hups. 

 5. Vierailija (Ei varmistettu)

  Jollain tapaa tulee oma tilanne mieleen.. Mies on kova penkkiurheilufani, mua taas ei voisi vähempää kiinnostaa. Mies kuitenkin selostaa mulle esimerkiksi kaikki jääkiekkoliigaotteluiden tulokset ja mm- lätkän etenemiskoukerot näin vain muutamat mainitakseni. Hänelle lähinnä murahtelen ettei mua edelleenkään ko. aiheet kiinnosta, mutta töissä sitten kevyesti rupattelen asiakkaiden kanssa penkkiurheilusta ja päivittelen kuinka kaupungin oma jäkisjoukkuekin pärjäsi niin hienosti viime lauantain matsissa 😀 Näköjään se tieto vaan tarttuu päähän ja tulee sitten tarpeellisissa tilanteissa hyödynnettyä..

 6. MinEna

  Tarkottaaks tää nyt sitä, että nyt sä niinku osaat koodatakkin? 😉

  1. Emmi Nuorgam

   Ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *