#teammomfie matkustaa

Onkohan vähän liiottelua puhua matkustamisesta, jos käy vaan Viron aluevesillä ja nukkuu onnellisena koko maissaolon ohi?

Nimittäin siinä, missä kaikki muut ovat jo mainostaneet Tallinkin lähdevesipulloja, on itse liputettava halvan kuohuvan puolesta. Ja halvan gin tonicin. Ja laivan yökerhon, teinidiscon ja tupakkakoppikohtaamisten. Rouvat Ihana Elämä ja Kasvukäyrillä ottivat kaiken ilon irti siitä, että ”Huomenna varmaan sataa, eikä sinne Tallinnaan kannata lähteä, eihän siellä mikään ole aukikaan.” Muiden hiivittyä kolmen aikaan petiin, siirryttiin me kymppikannen teinihelvettiin veivaamaan kaiken sen musiikin tahdissa, jota on todella hankala kutsua musiikiksi, kun melodia ja sanat puuttuu. Törmäsimme tuttuihin, puhuttiin loputtomiin ruuasta ja ajateltiin olevamme kuolemattomia.

Jollain jännällä tavalla olen viime vuosina alkanut nauttia laivareissuista. Ehkä se pakonomaisen perseiden vetämisen, halvan tiukan viinan hamstraamisen ja irtosuhteiden harrastamisen sijaan voi nykyään keskittyä syömään sitä, mitä sattuu huvittamaan, nauttimaan baarimikon väsäämistä drinkeistä ja avautumaan pikkutunneille kaikesta siitä, mitä harvoin tulee valoisaan aikaan sanottua. Enkä enää vuosiin ole majoittunut niissä neljän hengen sillipurkeissa jossain autokannen alla – parisänky sen olla pitää. Siis vähän kuin hotelli, mutta halvempi hinta ja tiiviimpi ympäristö! Mikäpä siinä.

Seurakin oli taas mitä mainiointa. Ihan hiton onnellinen saa olla siitä, että olen saanut tutustua tähän huikeaan #momfie-porukkaan ja päästä kaikenmaailman sekoiluihin noiden kanssa.

Mihis seuraavaksi mentäisiin?

8 comments

 1. Raissi

  Minä oon muuten ihan äimänä itekin siitä, että olen ihan ykskaks ruvennut tykkäämään risteilyistä. Ihan outoa, koska vielä jokunen vuosi sitten koin ne lähinnä raskaiksi, tylsiksi ja voimiavieviksi (kirjoitetaanko se noin, näyttää oudolta:)

 2. Annennee

  Pitää varmaan hankkia lapsia, että pääsen noin kivannäkösille reissuille mukaan 😀

  1. Raissi

   Kyllä momfieen pääse ilman lapsiakin, kunhan vaan on tarpeeksi tärähtänyt 😀 

   1. Torey

    :DD

 3. paulahelena

  ootpa ihanan näkösenä ollut reissussa! (niinku te kaikki)

 4. Juudit

  Tämä oli niinku just eikä melkein Kerkko Koskinen Kollektiivin Tallinan lautta -biisistä! Se on hieno kappale ja teillä vaikuttaa olleen hienoja hetkiä 🙂

 5. MinEna

  Mä nauran vieläkin kippurassa: aamulla ei enää oltu kuolemattomia =D Ja kenen noi lasit on?!

 6. Katie

  No hitsi: Lontooseen tietty! Norski lentää halvalla ja majoituskapasiteettia riittää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *