YH-kesä, kausi 3, jakso 2

Huhuu?

Onko täällä ketään? Alan olla neljän yh-päivän jälkeen niin kofeiiniövereissä, etten ole varma onko tämä unta vai ei.

Kirjalliseen ilmaisuun ei oikein jää inspiraatiota, kun 13h vuorokaudesta kertoo miksi, mikä ja miten. Ja ohjeistaa, että pylly edellä, älä syö hiekkaa, se on koirankakkaa ja ei saa koskea hellaan.

Sunnuntaina helpottaa. Sunnuntaina. Sehän on jo tällä viikolla! Huh.

Tyttäreni taideteoksen nimi: Koira kakkaa, mutta äitillä on iso pylly.

11 comments

 1. Laura T.

  V O I M A H A L I ! On muuten helkkarin hieno nimi teokselle.

  1. Laura T.

   Ja olen helpottunut että teoksessa otetaan kantaa siihen, etteivät nämä kaksi asiaa sulje toisiaan pois.

   1. Emmi Nuorgam

    Äitin iso pylly, selkätissit ja yleiset kakka-asiat on viime aikoina ollut aika paljon tapetilla. Tulee hemaiseva olo!

 2. Nii

  YH-päivät!!♥♥♥♥ Jaxuhali. Koita kestää. Yms. kliseet.

 3. Suvi K.

  Tsemppiä!

 4. Raissi

  Meillä on äitillä isot tissit. On vissiin niin jättävät hinkit, että menee jo ison ahterinki ohi :,D

 5. Heikunkeikun

  Ei oo herkkua ei… Pystyn niin samaistumaan… Jaksaa, jaksaa!! Isovanhemmista on meille ollut korvaamaton apu noilla, ikävä kyllä liian usein toistuvilla YH-jaksoilla. 

 6. Oili / Ajatuksia Saksasta (Ei varmistettu)

  Lapsen (tai lasten) kanssa aamusta iltaan yksin oleminen on kyllä hanurista. Mun mies on aina maanantaiaamusta torstai-iltaan toisella paikkakunnalla töissä. Meidän poika on aivan hurmaava pikkumies, mutta voin kertoo että kyllä mua tympii tosi usein. Onneksi oon sentään päivät töissä! Että täältä tulee sympatiapisteitä!

 7. Sanna Inkeri

  Miten kukaan OIKEA yh ei ole tullut sulle vielä nillittämään tuon kirjainlyhenteen väärinkäytöstä? 😛 

  Itsekin saatoin ennen puhua yh-illasta, jos mies oli myöhempään töissä. Nyt en oikein tykkää käyttää koko termiä, kun en virallisesti ole yh muualla kuin lapsilisää laskettaessa. Mutta joooo, mun kestävyys alkaa yleensä hiipua just viidentenä päivänä yksin lasten kanssa, mikähän siinä on? Onneksi yleensä viimeistään silloin vaihtuukin vastuu. Arsesta on kuitenkin olla joko yksin lasten kanssa tai ilman lapsia (kuten tänä iltana, kun arvoin mama-guiltin kanssa jäänkö kotiin kuumevahdiksi vai lähdenkö työmenoon Helsinkiin…).

  Notta voimahalia ja jaxuhalia ja lisää kahvia vaan koneeseen! 

  1. Emmi Nuorgam

   Mietin ihan samaa, kun Facen puolella yksi vuosia yksinhuoltajana ollut kaveri symppasi. Että mikä oikeus mulla on valittaa, kun en oikeasti ole yksinhuoltaja. Mutta sitten taas toisaalta, eipä meillä täällä Suomessa olisi ihan hirveästi syitä olla allapäin tai väsyneitä, jos ihan oikeasti mietittäisiin missä kaikkialla menee huonommin kuin meillä. 

   Viides päivä on hirveä. Komppaan. Tänään on viimeistään heitetty romukoppaan kaikki kasvatusperiaatteet ja annettu kakaroiden tehdä melkein mitä vaan..

   1. Sanna Inkeri

    Valittaa saa toki vaikka olis mikä huoltaja, lähinnä närkästystä voi herättää se yh-sanan kepeä käyttö – silloin kun se toinen huoltaja kuitenkin on olemassa ja vieläpä palaamassa rikospaikalle.

    Hnngh, palasin juuri kotiin puoli tuntia myöhässä olleella junalla. Nyt lapset pliis nukkukaa aamuun asti, teillä kans 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *