Ravintolavaltaus Berthassa eli amatöörikokit asialla

Aina välillä sitä saa niin kreisejä ideoita, että ei ole muita vaihtoehtoja kuin toteuttaa ne. Kuten nyt vaikka sellaisia ideoita, että hei, mitäs jos vallattais bloggaajaporukalla Bertha ja järjestettäis jonkinsortin lukijatapaaminen siellä.

Valitettavasti Heta, Anna ja Annukka eivät ehtineet kuvaan.

Kaikki alkoi siitä, kun luin jutun Berthan väliaikaisravintelista. Yksi asia johti toiseen ja pian huomasin ehdottaneeni upeille bloggaajakollegoille, että mitäs jos mentäis Berthaan vähän kokkailemaan ja kutsuttaisiin lukijat syömään. Kun likat oli saatu mukaan, olin yhteydessä Berthan poikiin ja pian heiteltiinkin ideoita, ajatuksia ja hullua hypetystä sinne ja tänne.

Homman nimi on siis se, että 7. heinäkuuta minä, Savusuolaa -blogin Janica, Mansen muijien Annukka ja Anna ja Viinillä Heta suunnittelemme menun ja juomat, valmistelemme ne, kokkaamme ne ja tarjoilemme ne – pyöritämme siis päivän ravintolaa Berthassa.

Toisin sanoen pistämme itsemme likoon ihan 100-0. Tämä voi olla menestys tai tämä voi olla ihan täysi katastrofi – who knows.

Koska me ollaan amatöörejä jotka koittaa handlata illassa puolensataa ravintola-asiakasta, ei meillä valitettavasti ole mahdollisuutta ottaa huomioon erikoisruokavalioita. Se on tietysti ihan hirveän harmi, koska mieluusti annettaisiin kaikille kaikkea. Tiedotetekstejä laatiessa muotoiltiin asia jotenkin hienosti niin, että asiakkaiden toivotaan olevan avoimia kaikenlaisille ruoka-aineille. Se on aika fiinisti sanottu – menu saattaa olla joltain osin yllättäväkin, mutta ei varsinaisesti erikoinen. Suomeksi sanottuna meillä on siis myynnissä vain yksi ruoka+juoma-paketti, jonka sisältöön asiakas ei valitettavasti voi vaikuttaa. Tai ei se mitään valitettavaa ole – itse olen ainakin ihan innoissani meidän suunnitelmista ja toivon, että mahdollisimman moni asiakas nauttii illasta edes puoliksi yhtä paljon kuin me sen suunnittelusta!

Koko lysti kustantaa 63 euroa per nenä ja se sisältää 3 ruokalajin illallisen ruokajuomineen. Mitään kultakaivosta me siis ei olla perustamassa, vaan yritetään päästä tässä sellaiseen mukavaan +/-/0 tilanteeseen, jossa Berthan pojat häviää korkeintaan hiuksia, hermoja ja maineensa. Minä ja Janica ollaan vastuussa keittiöstä, Heta, Annukka ja Anna hoitavat salin puolen. Ja nyt seuraa se osio, johon kaipaan juuri sinua rakas lukijani. Tule mukaan! Toivoisin näkeväni paikalla mahdollisimman monet tutut kasvot ja varsinkin kaikki teidät, jotka olette jakaneet mulle loistavia tamperelaisia ravintolavinkkejä.

A P U A.

Pöytävarauksia illalle voi tehdä Berthan nettisivuilla 13.6.2015 alkaen. Varaamaan pääset tästä.

2 comments

 1. Satsu

  Voihan Bertha sentään kun ei me nyt millään tuolloin päästä Tampereelle! Jatko-osa Helsingissä? Ja voi itku kuinka suloinen se teidän typykkä on (ehti jotenkin joka paikkaan, kokoajan törmättiin uudelleen :)) !

  1. Emmi Nuorgam

   Tosi harmi! Katsotaan sitä jatko-osaa sitten kun ensin selvitään tuosta.. 😀

   Hildalla oli ihan omat kuviot ja se löysi monta kaveria festareilta. Siellä se meni ihan kun olisi isokin tyttö! 

    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *