Blogimarkkinoinnin uhri

Kameran tärkeimmät kriteerit? Wi-Fi ja ulkonäkö. Eikun siis, öhm..

image

En minä nyt sentään ihan pelkän ulkonäön vuoksi haksahtanut. Pääsin keväämmällä näpräämään WTD-Natalla testikäytössä ollutta Panasonic Lumix GM01 – kameraa, ja siitä saakka se jyskytti takaraivossa. Kun sitten oma kamerani hajosi, enkä päässyt yhtään sinuiksi mulla lainassa olleen Canon eos 40D:n kanssa, päätin alkaa kyttäämään hyviä kameratarjouksia. Viime viikolla tämän Lumixin sai Rajala Pro Shopin verkkokaupasta 349 eurolla (norm. 649€), joten päätin toimia. Ja tilata kameraan myös tuikitärkeän nahkaisen kantohihnan….

Ensifiilikset on todella hyvät. Kamera on pienempi kuin muistin ja varmaan menee hetki, että tottuu ison järkkärin sijaan tällaiseen pieneen vempeleeseen. Säädöt vaikuttaa helpoilta ja tykkään todella paljon kosketusnäytöstä, joka tekee esimerkiksi tarkentamisesta ihan lastenleikkiä verrattuna AF-pisteillä pelaamiseen.

Hyvästi puhelinkuvat, tervetuloa laadukkaampi kuvamateriaali! Ainakin teoriassa. Enää tarvitsisi käyttäjän kamerankäyttötaidot laittaa kondikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *