Kamalan glamouria eli havuja perkele!

Tiedättehän ne ihmiset – bloggaajat – jotka hyrräävät pitkin seurapiiritapahtumia, näyttävät aina nätiltä, poseeraavat vaikka unissaan ja ovat kuin kala vedessä erilaisissa gaalailloissa?

Me ei tuon Nakkimutsin kanssa olla niitä ihmisiä.

BlogAwards72-900x776

Me ollaan näitä, jotka onnistuvat ”gaalalookissaankin” näyttämään ihan siltä, kuin Hilma ja Kerttu olisi lähdössä iltalypsylle kassit heiluen.

BlogAwards333-900x667

Tai jotka liiskautuu pahaa-aavistamattoman kanssajuhlijan päälle niin, että poloinen pelkää tallautuvansa kuoliaaksi hetkenä minä hyvänsä.

BlogAwards332-712x900

Me myös riisumme korkkarit noin 45 minuutin jälkeen ja poseeraamme kuin olisimme lähdössä laattaamaan hetkenä minä hyvänsä.

Seuraavalla kerralla aion kokeilla, miten nämä edustushommat sujuu, jos ei esimerkiksi kaadu ämpärilliseen viski-inkivääridrinkkejä tai hypi hiki päässä täydellisen epähillitysti ja -hallitusti Ricky-Tick Big Bandin keikalla ennen kuin kompastelee sinne glamouria tihkuvalle kuvausseinälle.

Ei tole tuo viileä tyylikkyys ihan meikäläistä varten, ei..

Kaikki Blog Awards -kuvat täällä.

7 comments

 1. LauraKR

  Ihanat te! Ja sitten haluan kuulla käyttäjäkokemusta tuosta hameesta. Kuten instassa jo kerroin, mutta on ko. merkiltä kaksi mekkoa (ihania päällä) kovassa käytössä, mutta tuo hame kiinnostaa.
  nimim. keskin aina oleelliseen.

  1. emminuorgam

   Joo on tulossa! Hiukan kuvamateriaalihaasteita, mutta viimeistään ens viikolla. 🙂

 2. elsa

  Meikä näyttää vaaleelta megapaulalta.

  1. emminuorgam

   😀 no mietinkin, että kuka se oli!

 3. satsu

  Olisin valinnut samat sanat kuin ensimmäinen kommentoija. Mutta jokatapauksessa, aivan huikeeta! Mahtava meininki ladyt!

 4. Ii

  Höpö höpö Emmi, upeilta ootte kaikki näyttäny!

 5. OMG LOL OLEN EHDOLLA BLOGIGAALASSA

  […] tämä kuvan? Kun Irmeli ja Merja lähti lypsylle, mutta eksyivätkin supertrendihipsterifashionblogigaalaan viime syksynä? Siellä ne sitten heilui skumppapäissään hyppi lavan edessä ja oli kaikkea […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *