Lost In Music x Pakkis-Disco (ARVONTAJEE 2015)

Aina välillä käy niin, että jotkut työjutut muodostuvat itselle tärkeämmiksi kuin toiset, ilman mitään erityistä syytäkään. Lost In Music -kaupunkifestari on yksi näistä ja vaikka en enää pariin vuoteen ole ollut käytännön tuotannossa mukana, on se yksi vuoden kohokohdista ja jo keväästä saakka tulee seurailtua festareihin liittyviä uutisia. Tänä vuonna pääsin myös vähän pistämään lusikkaani soppaan Pakkis-Discon muodossa.

pakkisdisco

Pakkis-Disco on nimensä mukaisesti disco, joka järjestetään Pakkahuoneella osana LIM-ohjelmaa. Tämä syksy on ensimmäinen kerta, kun LIMin aikana järjestetään lapsillekin ohjelmaa näin laajassa mittakaavassa ja oli mahtava päästä heittelemään ilmoille ideoita siitä, mitä kaikkea lasten discossa voisi olla! Usein hehkutan sitä, miten mahtava kaupunki Tampere on, mutta talven tullen tuntuu, että koko kaupunki hiljenee ja tapahtumat – varsinkin lastentapahtumat katoaa katukuvasta ihan täysin. Tämä on siis todella tervetullut lisä tarjontaan ja toivon, että ensimmäinen kerta on niin huikea menestys, että lasten discoja tullaan näkemään Tampereellakin enemmän kuin vain kerran!

No mitä siellä Pakkis-Discossa sitten pääsee tekemään? Discoilun lisäksi Pakkiksella esiintyy huikea rumpukollektiivi TAKOMO, Sirkusrakkaus-Pum-Pum järjestää pyörätuolitanssiaiset ja Razzmatazz tanssikilpailun ja toimintapisteillä pääsee mm. piirtelemään, puhaltelemaan saippuakuplia, pomppimaan, lämäilemään sählypalloa ja ottamaan kasvomaalauksia. Ihan kuin oikeat festarit – itsehän esimerkiksi ajattelin ottaa alaselkään jonkun kivan tribaalin..

Me ollaan luonnollisesti myös mukana discoilemassa ja nyt teillä on mahdollisuus voittaa 5 hengen lippupaketti discoon! Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, että mikä on teidän nakeroiden lempparitekemistä ja mitä kenties tulevaisuudessa näissä discoissa haluaisitte nähdä tai tehdä? Omat lapseni menee aina ihan sekaisin, kun jossain on trampoliini tai temppurata ja musiikki ja tanssiminen on ihan ykköslempparipuuhaa!

Pakkis-Discon suositusikäraja on 0-12-vuotiaat, mutta ei ketään käännytetä ovelta poiskaan. Sisäänpääsymaksu on 5€ (alle 1-vuotiaat ilmaiseksi) ja narikka 1€ per henkilö ja discoilla saa koko kolmetuntisen ajan. Pakkiksen limudisco on ihan normaalisti auki ja nälän yllättäessä discosta löytyy puurobaari, jossa pääsee tuunaamaan itselleen puuroa.

lostinmusic

Oi, olispa jo ensi viikko! Koko festariohjelma löytyy täältä ja ensi perjantainahan siis on meikäläisen syksyn ihan ehdoton kohokohta, kun Antti Tuisku ja Roose Salminen ja Koirat räjäyttää Pakkahuoneen. Ei niistä roopeista tai koirista niinkään, mutta petofantasioideni täyttyminen vetää jo etukäteen sanattomaksi..

Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 11.10. saakka ja voittaja arvotaan maanantaina. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, niin voidaan sopia palkinnon lunastamisesta!

33 comments

 1. Katja

  Mukana! Kaiken maailman patjat, trampat ja pomppulinnat ovat kyllä ykkössuosikkeja täälläkin!

 2. sg

  Mukana arvonnassa! Lempipuuhia on mm tanssiminen ja soittaminen, pomppiminen ja pyöriminen. Kaikenlaisten esitysten seuraaminen on todella jännää myös. Tulevaisuudessa discossa voisi olla myös joku nimekäs dj, esim Sample tai Nuora tai Ice K ! 😉 😀

 3. Saara

  2,5v tyttönen olisi varmasti haltioissaan jos pääsis soittaan rumpuja! Se tuntus olevan ykkös juttu tällä hetkellä 🙂 Aivan mahtavaa ois myös, jos discosta sais ilmapallon vaikka kotiin lähtiessä, se tuntusi myös olevan elämää isompi asia aina välillä 😉 (vinkkinä tuleville vuosille..)

  1. emminuorgam

   Oi, niin hyvä idea, vinkkaan heti eteenpäin! 🙂

 4. Kata

  Mukana arvonnassa 🙂 Pikkupoitsujeni lempipuuhaa on kaikenlaiset palloleikit, tramppa, juoksu, leikkipuistoissa sekoilu jne. Pallomeri johkin nurkkaan?

 5. hennihoo

  Olisipa kivaa viedä 2-vuotiaat kummityttöni diskoon! 🙂

  Ps. Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja jäin heti koukkuun. Kiitos hyvistä kirjoituksista!

  1. hennihoo

   Ai niin ja se relevantti kommentti: näiden tyttöjen lempipuuhaa taitaa olla tanssiminen, kaikenlainen pylperöinti/jumppaaminen/sirkustelu/parkour ja juokseminen. Hyvä musiikki (myös aikuiseen makuun) olisi tällaisessa tapahtumassa parasta!

  2. emminuorgam

   Kiitos Henni, kiva kuulla! Ja kyllä tällä kommentilla jo olisit ollut mukana arvonnassa – mitä kivempi kommentti, sitä enemmän arpoja! 😀

 6. Laura

  Ihan ehdoton on Mimi ja Kuku!

 7. Salde

  En osallistu kilpailuun, mutta tosi kiva kun tälläisiä järjestetään. Lost In Music on mun lempifestari muutenkin ja kiva jos joskus on omia lapsia, niin pääsee niidenkin kanssa sinne.

 8. Marle

  Buffetti, mistä saisi pientä hyvää. Temppurata, parkour mahdollisuus

 9. Nnu

  Mukana. Poikien lempparijuttu on musiikki ja tanssiminen.

 10. Mirva

  Mukana hauska juttu.
  Suosikki hommaa on tanssiminen ja tramppa on kiva sitä kun kotoa ei löydy ja niin laulaminen on kivaa varsinkin joskus,kun on saanut laulaa singastaria tms ;D

 11. NS

  Osallistun arvontaan. Meidän lapsi on niin pieni, että ohjelmaksi riittää toisten lasten peuhaamisen katselu ja musiikin kuuntelu.

 12. Jenny Ollila

  Osallistutaan arvontaan <3 Tilaa juosta ja meuhkata. Pomppiminen. Esitykset. Herkut. "Possujuna". Tanssiminen.

 13. Tanja

  Oi voittaisimmepa liput! Meidän pikkuneidin lemppareita olis kaikki musiikki-, tanssi- ja laulujutut. Ilmapallot on myös kova juttu ja vielä kovmpi juttu olis, jos sellaisen sais mukaan kotiin viemisiksi 🙂

 14. heidi

  tääl Tampereel on niin Mainio kulttuuritarjonta et iin vielki ihan pihalla. T. Kymin muijja

 15. Riikka Asunta

  mukana! Mielipuuhaa olisi eri instrumenttien testailu!

 16. Noora

  Kyllä se on se paras juttu tanssi ja musiikki noilla kaikilla neljällä apinalla! 😉 Omalla tyylillä, tunteella ja taidolla! Eisenvväliä miltä näyttää, kunhan tuntuu hyvältä! 🙂

 17. Niina

  Ihan huippu idea toi pikkuisten disko! 🙂 meiän napero on ihan villinä trampoliineihin. Juttelee niistä hyyyvin usein ja ikää 2 vuotta 🙂

 18. Nimetön

  Veikeä 8.v tytärpuoli on vauhdittanut viikonloppuja vuoden verran, ja kaikenlainen seikkailu on kovin mieleen.. niin vakoilumuseossa kuin ulkona eväsretkien muodossa tai sitten perinteisimmin sopivan jännittäviä iltasatuja kuunnellen.. 🙂

  ps. kiva että järjestetään tälläinen disco ja kilpailu 🙂

 19. Moona

  Veikeä 8.v tytärpuoli on vauhdittanut viikonloppuja vuoden verran, ja kaikenlainen seikkailu on kovin mieleen.. niin vakoilumuseossa kuin ulkona eväsretkien muodossa tai sitten perinteisimmin sopivan jännittäviä iltasatuja kuunnellen.. 🙂

  ps. kiva että järjestetään tälläinen disco ja kilpailu 🙂

 20. Katja Partanen

  Mukaan arvontaan! Nuhanenä on taas voimissaan, päästään vihdoin taas ulos. Odotetaan siis innolla syyslomaviikon ulkoilua ja mitä kaikkea muuta mukavaa keksitäänkään 🙂

 21. Jasmin

  Mukana arvontaan.. 🙂 Kohta 3v tyttö tykkäis ehdottomasti tutustua instrumentteihin.. Tanssiminen ja laulaminen on hänellä muutenkin lähellä sydäntä.. Ja ilmapallot.. Palloja ei voi koskaan olla liikaa!!!! 🙂

 22. Nimetön

  Osallistun arvontaan. Minulla on 3 kummilasta, jos voittaisin arvonnassa ottaisin mukaan lähimpänä asuvan kummilapsen, sisaruksensa ja äitinsä. Vastaisin esitettyyn kysymykseen, jos tuntisin kunnolla edes jonkun kummilapsistani: en osaa olla lasten kanssa, ja nyt kun lapset alkavat olla jo kouluikäisiä, alan vähitellen vasta tutustua heihin. Temppuratojen tiedän kuitenkin olevan mieluista.

 23. Satu

  No, parkour ja trampat on meidän tyypin ehdoton jees jees. Missä edellämainittuja on, siellä on ihan parasta

 24. Outi Mäkiketola

  Trampat ja temppuradat on tietysti pop, mutta yllättävästi parissakin paikassa temppuradan paras osuus on pitkä suora juoksurata, jonka saa juosta täysillä ja lopuks hypätä patjalle! 😀

 25. Mari

  Mukana arvonnassa! Meidän 5v odottaa kovasti musaa ja tanssimista. Hän puhuu, että olisi upeeta jos discossa soisi crazy frog ja robin. 9v. Tykkää myös tanssia ja harmittelee sitä, että koulun discoissa ei pojat tanssi. Molemmat lapseni siis poikia.

 26. Milka Polvivaara

  Meidän kaikki kolme pientä tyttöä rakastavat musiikkia ja sen tahdissa tanssimista, hyppimistä, heilumista ja juoksemista. Discoon pääsy ois mahtavaa! Mukana siis arvonnassa 🙂

  1. emminuorgam

   Onnea Milka! Random number generator arpoi sinut voittajaksi, laitan sähköpostia tulemaan! 🙂

 27. Saija Uotila

  Discoon pääsy ois tosi mahtavaa, mukaan arvontaan siis. Mun pojat rakastaa kaikenlaista vauhdikasta tekemistä, mieluiten omaan tahtiin ilman jonoja, joten tilaa pomppia ja temppuratoja ois jees. Myös onginta tms. on aina tosi hauskaa. 🙂

 28. Maija

  Meidän ipanoiden lempparitekemistä taitaa olla leipominen, siinä määrin innokkaasti ovat aina rikkomassa munia, mittaamassa jauhoja ja vatkaamassa, kulhon kaapiminen sitten kruunaa koko homman. Disko-kokemusta ei vielä ole, mutta eiköhän siellä se musiikki ole ykkösjuttu ja muu oheistoiminta sitten pelkkää plussaa! Mukana arvonnassa siis!

 29. mmmm

  kaikki riehuminen ja juokseminen… lasersota on huippusuosittu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *